- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.921
Секако не им треба на нив. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
samar ke e ikardi ako go ukradat, ama kanselo : )))))Каков шамар за Интер ако Јуве им го украде Кансело бобобобо...
Лесно е да се погоди кој е ова, нели?
Абе у пичку материну...Каков шамар за Интер ако Јуве им го украде Кансело бобобобо...
Ех сеа класично курчење, едвај после МаИкон најдовте добар десен бек и не го бивало..samar ke e ikardi ako go ukradat, ama kanselo : )))))
a za tetovazava sto da recam, da kivnam u ruka, i slajm da ispadne pola litar, i da se isushi, bolje ke stoi od ova.
dobri 2 nedeli forsiras so muabetov, beter od forsot za kalinic.Секако не им треба на нив.![]()

Da, u pravo si, zasto do vcera tamu igraa nagatomo, diambrosio, skeloto i nekoj tret takov los i beden, za niv kanselo go ima izmisleno fudbalot, ama i stefan ristovski od sporting isto ... ako me sfakas.Ех сеа класично курчење, едвај после МаИкон најдовте добар десен бек и не го бивало..
Samo ne mi e jasno so juve i valensija, i oni sakaat prvo pozajmica, pa pari, valensija toa kaj nas kategoricno go odbija, ko i spustanje na sumata pod 30m evra.
abe valensija odbija radi FFP, sakaa kesh sega, zatoa odma prifatija ponuda i od wolves, inace nie dogovorivme za 35m evra, ne 40, ne deka sea e toa bitno.Вие го земавте Кансело на позајмица со опција на крај за 40 милиони да го откупите. Колку што разбрав вашиве почнале да се ценкаат да му ја спуштат цената на играчот, и Валенсија одма ве одбила.
Ако дојде во Јуве Кансело, ќе дојде на позајмица, ама на крај ќе мораат задолжително да го откупат за 35-40 милиони, без разлика каква сезона би имал во Торино.
Тоа е разликата... П.С. Башка прошлото лето им го дадовме Нето за ефтина сума на пари![]()

Ок е, Валенсија си ќари со неговиот трансфер, добар играч земаа, ама дека добиле на лотарија ќе си го прашам куров. Ливерпул доби на лотарија со Салах, за 40 милиони го земаа а типот игра на рангот на Меси и Роналдо, ко да вреди 200.