Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.210
- Поени од реакции
- 51.308
Броз е второразреден играч, али не е просечен, откако му ја погоди позицијата спалети годинава реално после икарди и скринијар најдобар играч на интер е он. Просеци ти се диамбросио, сантон, ужас од фудбалери, овој е корисен, за ротација е солиден и за појаки тимови.Брозович секоја ебана сезона игра на максимум 10 утакмици. Максимум што може да се каже за него е ПРОСЕК.
Али не ми беше поентата сеа за броз да се објаснувам, не сум ни приврзан нешто посебно за него туку дека динамо загреб со мамич се најбољи извезувачи на играчи од балканов. Е сеа со оглед на условите тука на балканов не можат секој играч шо го даваат да е материјал за златна топка, али и ова до сеа што го направија е за секоја почит, далеку се пред сите останати од овие простори, вклучувајки ги и турците кои затаија на тој план.

. Темата е за Парма ама ти процени што сум сакал да кажам и кој мислам дека мести а кој не. И ова со мењавање на име на клуб ми е на ниво на ретардирано првооделенче.[DOUBLEPOST=1528556012][/DOUBLEPOST]