Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
@ilz
Па се размислував дали да играм и 10.5 хендикеп помалиот што е ,ама ајде реков да не алчам.
Па зошто да не биде минус ?34.5 и не е така мала граница.Доколку избегаат 10+ Голден,сигурно нема Леброн да се форсира не потребно.
За Тристан цепеницана нема што муабет да правам.
@dragonsky
Не ми се толку проблем париве,посекако со нивните се игра.Да се мои пари онака од плата заштедени,мало морген дека ќе ставев повеќе од 1-2000.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Секако дека му се добри шансите у плејоф кај шо само Леброн игра од Кливленд.

Нема везе, сфака част како ви се лупаат вака 15к на кошаркари али ваљда имате одвишок.

Ејјјјј ова со нивни пари играм ми е најбош изговор од коцкар ама пак ќе кажам, ти си знаеш.

Александар Стек 91

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
Минатиот финален меч,Леброн имаше просек од 32 мислам.Е се играше Ирвинг,ама тоа колку е доброо толку е и лошо.Имаше повеќе простор и за ЛЏ тогаш а и Ирвинг правеше асистенции,а сеа ќе проба да ги разигрува Џејмс.Очекувам да зацепат 10+ ГСВ до полувреме и ЛЏ да не се форсира.
Не би му било паметно да се цеди на таков меч каде што шансите да направи пресврт се минимални.А знаеме сите колку е исцеден досеа.
Е сеа ако му тргне шутот и се извампири со тројки,тоа е тоа.
Очекувам да биде на 27-31 поени вечерва,па можеби и еден пут да решава за тикетов.

Парите сум убеден дека се нивни,а сигурно не ги играм кошаркариве од око колку да им ги вратам парите.Си имам некои замисли,кои што можеби и се грешни.

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Абе ало давајте линк некој ајде...

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.385
Поени од реакции
1.939
15 бона на Тристан 7.5- и Леброн 34.5- ставив.Шо е многу,многу е.35 поени кога цел фокус во одбраната е да се запре Леброн.:neetaka:
А на Бостон кој беше фокусот во одбраната Џеј Ар? Нема шанса ГС да го чуваат поубаво од Бостон. Цело време мисмеч ќе местат над Кари[DOUBLEPOST=1527815557][/DOUBLEPOST]И јас би го играл минус ама аргументите ти се...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
Епа сеа што аргументи би имал други?Да пишам слаб дека е? хахах

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
Не мислиш дека границиве се ставени на некој просек?Значи по некоја нивна пресметка шансите ти се 50-50 на 34.5 поени.Не знам од каде го извади фактов ама нема гајле.По таа логика никој од финалево ни Кари,Клеј и Дурант не трбеа да се играат минус,оти не ли ако им тргне се не запирливи

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.385
Поени од реакции
1.939
Не мислиш дека границиве се ставени на некој просек?Значи по некоја нивна пресметка шансите ти се 50-50 на 34.5 поени.Не знам од каде го извади фактов ама нема гајле.По таа логика никој од финалево ни Кари,Клеј и Дурант не трбеа да се играат минус,оти не ли ако им тргне се не запирливи
Зависи Клеј на гости секогаш минус би го играл оти е тиња таму.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
Епа влијаат некои фактори ама не е толку чисто да погодиш + или - ако нема грешки во границите.
Еве го братов 18 поени,само еднаш промаши.Треба да се исциглари 2рото за да бидам блиску,што е ептен не реално.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Konkretno za Lebron pravam muabet.
Posto kaj Cavs on e edini igrac sto moze da ja nosi ekipata na grb koga ne odi, a najcesto e taka posto soigracite mu se tinja. Eve momentalno odlicno se nosat, ako izdrzat do kraj ke bide interesno, 3/4 ke bide klucna spored mene kako i sekogas...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
Абе никој не очекувше да им закачат 60-70 до полувреме.Финале прв меч и им се шета Леброн никој не го чува.Да погодуваше шут од дистанца со голем процент,ајде нема што да превземиш.ОВај буквално си се шета БЕЗ НАПОР.Ќе потстегнат 3тата ама касно ќе биде,овј 30 до хт ќе има.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Brat ama mora da imas vo predvid i deka e prva utakmica i logicno bese Klivlend da napnat za brejk, edina sansa za bilo kakva mizerna nadez im e toa i spored mene Lebron ti bil prelos izbor bez razlika na stats od finalinja ili bilo so.

Pak ke kazam neam namera da ti solam pamet sea, ima use do kraj, moze Bron ke ciglari ama teshko, eve i Grin e pri kraj so fauli, ke dobie use poekje sloboda u 3 i 4.

A i ko so gleam ne se forsirase sea za sea, pametno igra, se cuva za 4ta ako izdrzat do togas.

Kajgana Shop

На врв Bottom