Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Се интересираа Јунајтед краток период за Манџукиќ, и на крај ќе фрлат 50 милиони фунти за ебаниот Арнаутовиќ од Вест Хем.
А пазете двајцата се робуЗСни шпицови, високи по метар и деведесет.

Првиов има играно во Баерн, А.Мадрид и Јувентус
Вториот во Вердер, Стоук и Вест Хем

Одличен избор на Мурињо.
conup.gif
Де потсети ме каде играa Барзаљи, Киелини, Дибала, Лихтштајнер?

Не дека овој е на квалитет како погорните или па дека е world beater ама глупа е сублимацијата кога знаеш најдобриот штопер ви се влечеше во Цвајте квалитет тимови.

А иначе чим не е Манџукиќ во Јунајтед сигурно не го давате, просто е како грав.

Големо чудо. :D

И Стефан Кобе да го ставиш меѓу 10 идиоти (ваљда) ќе биде најпаметен од сите. :D
А замисли тебе да те стават меѓу 10 идиоти, најглуп ќе бидеш, тоа е жалното.

Де потсети ме каде играa Барзаљи, Киелини, Дибала, Лихтштајнер?

Не дека овој е на квалитет како погорните или па дека е world beater ама глупа е сублимацијата кога знаеш најдобриот штопер ви се влечеше во Цвајте квалитет тимови.

А иначе чим не е Манџукиќ во Јунајтед сигурно не го давате, просто е како грав.

- Барѕаљи беше платен 500.000 евра, никој не очекуваше од него да прерасне во world class дефанзивец
- Џорџо беше платен 6 милиони и одма пуштен на позајмица во Фиорентина...тој од најмала возраст полека се развиваше во Јувентус.
- Лихтштајнер го плативме 10 милиона на 3 рати од Лацио
- Е само Дибала беше ризик и го плативме 40 милиони, Марота пуштил срце. Али Дибала е млад играч, ќе имаше простор да се докаже, а Арнаутовиќ е 29 годишен шпиц, кој врв на кариера му било што го облекол дресот на мртвите Интер.

А за Манџукиќ 90% ќе си оди, и самиот има изјавено дека сака да се проба во нова средина...Марота никогаш не држел играч со сила во тимот.

- Барѕаљи беше платен 500.000 евра, никој не очекуваше од него да прерасне во world class дефанзивец
- Џорџо беше платен 6 милиони и одма пуштен на позајмица во Фиорентина...тој од најмала возраст полека се развиваше во Јувентус.
- Е само Дибала беше ризик и го плативме 40 милиони, Марота пуштил срце. Али Дибала е млад играч, ќе имаше простор да се докаже, а Арнаутовиќ е 29 годишен шпиц, кој врв на кариера му било што го облекол дресот на мртвите Интер.

А за Манџукиќ 90% ќе си оди, и самиот има изјавено дека сака да се проба во нова средина...Марота никогаш не држел играч со сила во тимот.
Сите овие немаат ЛШ, Арнаутовиќ има. :ROFLMAO:

Само уште повеќе ми ја потврдуваш поентата, дека ама баш никој не очекувал овие играчи да биднат а сепак биднале. За Барзаљи не е проблем што на 30 дојде во Јуве ама за Арнаутовиќ проблем се тие 29 години, мислам те сфаќам што сакаш да кажеш ама критериумот не ти е еднаков.

Остави ги цените настрана, Јунајтед не е сиротиње па актива и пасива да споредува на крај од годината. 50 милиони, вау, јас мислам ОТ под хипотека ќе го дадат.

Само уште повеќе ми ја потврдуваш поентата, дека ама баш никој не очекувал овие играчи да биднат а сепак биднале.

Остави ги цените настрана, Јунајтед не е сиротиње па актива и пасива да споредува на крај од годината. 50 милиони, вау, јас мислам ОТ под хипотека ќе го дадат.

Џабе ако не е на 3 рати.

И Манџукиќ воопшто не му е потребен на Јунајтед. Прво, тој сигурно ќе бара првотимски статус, за разлика од Арнаутовиќ (кога веќе е тема на разговор), а освен тоа и поголема плата. Сепак јас не верувам во овие шпекулации, дури и да се работи како бекап и играч за ротација. :)

Барзаљи беше дел и од тимот на Волфзбург што беа шампиони во 2009 со тренерот Магат како и Мисимовиќ, Џеко и Графите ако ви текнува. :D

А толку многу сакаа да го задржат.[DOUBLEPOST=1527711277][/DOUBLEPOST]

Да не си му у кожа во моментов. Кој знае дали ке може да се врати психички од сево ова.
Или ќе потони или ќе има мотиви плус. Мада прашање е дали има квалитет. А ако донесат голман тогаш е готов со сигурност

А толку многу сакаа да го задржат.[DOUBLEPOST=1527711277][/DOUBLEPOST]

Да не си му у кожа во моментов. Кој знае дали ке може да се врати психички од сево ова.

ff0b0f9e540aa103f9058c4eb68d8c68.jpg

море стварно, да не му си во кожата [emoji26]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Головин и Смолов ги гледа.
Доволно е лошо за тимот да излезе ваква шпекулација, ова ваљда излезе пред сликата. Енивеј, не се толку ретардирани да го земат сигурно.

Или ќе потони или ќе има мотиви плус. Мада прашање е дали има квалитет. А ако донесат голман тогаш е готов со сигурност

Kвалитет очигледно има, ама на ловрен работата, константност во тие перформанси... Имаше фантастична одбрана од Роналдо, пред да потоне со глупоста со Безвеза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom