Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.549
- Поени од реакции
- 26.661

Мурињо отишол да гледа Австрија - Русија кои играат моментално. Сега уште толку ќе засилат шпекулациите за Арнаутовиќ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И она другото крило го договараат. Премногу неискусни играчи за во Италија и плус од Холандија каде секој млад играч на Ајакс се смета за голем талент и ќе платат 50 мил за двајцата.Рома нешто глуми као ПСЖ за сиромашни... еве сега имала позитивни контакти со Ајакс за Клајверт.
Тери си оди од Вила.
Па и не беа многу утакмици во ЛШ. Ама и општо добро бранеше откако се врати. Ама пред тоа киксови, еве сега пак.....што е многу многу е. И Мињоле знаеше да има по неколку месеци одлична форма ама џабе. Нити тој, нити Кариус нити Ловрен се стабилни. Колку и да играат добро прашање на време е кога ќе направат глупост
Па тоа е засилувањето што му е потребно на Јунајтед за да го покори цел свет![]()
Мурињо отишол да гледа Австрија - Русија кои играат моментално. Сега уште толку ќе засилат шпекулациите за Арнаутовиќ![]()
Каков "Челзи" трансфер би бил ова само. Арнаутовиќ е играч за тим кој максимум би се борел за излез во Европа. Нешто ко Запакоста, Баркли, Бакајоко, Рудигер и Оливие Жиру.Па тоа е засилувањето што му е потребно на Јунајтед за да го покори цел свет![]()
Овој Пелегрини го имам гледано повеќе пати сезонава, со ништо не ме импресионираше. Језда е млад и се тоа, ама не ми остави впечаток дека би бил играчиште.И она другото крило го договараат. Премногу неискусни играчи за во Италија и плус од Холандија каде секој млад играч на Ајакс се смета за голем талент и ќе платат 50 мил за двајцата.
Многу рано договараат играчи и трошат пари осеќам се спремаат за продажба на некој од Алисон, Пелегрини или Наинголан.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Тројца од овие супер изиграа против вас, значи тоа е нивото, си знае Жозе.Каков "Челзи" трансфер би бил ова само. Арнаутовиќ е играч за тим кој максимум би се борел за излез во Европа. Нешто ко Запакоста, Баркли, Бакајоко, Рудигер и Оливие Жиру.![]()
Никој не изигра супер на таа мртва утакмица. xDТројца од овие супер изиграа против вас, значи тоа е нивото, си знае Жозе.
Рудигер е бог за сите централни во Јунајтед.Никој не изигра супер на таа мртва утакмица. xD
Рудигер е бог за сите централни во Јунајтед.
Головин и Смолов ги гледа.Еј Арнаутовиќ, не може Манчестер да прават таков трансфер, не може.
Големо чудо.Рудигер е бог за сите централни во Јунајтед.
Најдобар е. Затоа Тотенхем го маваше по позајмици.Fazio los defanzivec? hahahahaha okej