Кладилница (Генерална дискусија)

L

Löwe

Гостин
Тениски типсери:icon_mrgr: Можат ли Лопез,Гарсија,Халеп и Кербер да тепаат пошто уште само они ми останаа за добивка :D
Можат, али одбегнувај го Лопез на земја на 3 добиени сета, макар и со Сергеј Стаховски играл.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Тениски типсери:icon_mrgr: Можат ли Лопез,Гарсија,Халеп и Кербер да тепаат пошто уште само они ми останаа за добивка :D
Халеп 1.10 и Гарсија 1.05 си ги играл ?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Можат, али одбегнувај го Лопез на земја на 3 добиени сета, макар и со Сергеј Стаховски играл.
Ради тоа и го ставив него,пошто е дупе овој Стаховски.Го гледав со Ивашка финалниот за во прво коло,некако успеа да го добие 2риот сет,ама го исплеска младиов воглавно целата утакмица.И мене ми е страв од него,ама и брани некој бодови тука,и реално освен ако не дошол да собере кешот или е повреден физички(ментално) не глеам како може да изгуби од украинсково дупе :D Мада и Кербер ми е сумљива ама у опасна форма влезе сезонава.[DOUBLEPOST=1527599871][/DOUBLEPOST]
Халеп 1.10 и Гарсија 1.05 си ги играл ?
Ako ti go slikam tiketot nema da ti se veruva sto sum igral,edno utro u kladilnica koga iskocija parovite za prvo kolo zemav i gi pisav site favoriti,i ako ti se veruva posle 3 dena tenis uste ovie ostanaa za dobivka :D Uplakam tiketi so pogolema uplata i redovno me dupi nekoja,isto i denovive,i na ovoj tiket so 28 para ostanav u igra do kraj .... Ama toa e i pred nekoj den fativ loto tiket so igraci od edna utakmica,eve i sega moze ke iskoci loto tiketot :D

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ради тоа и го ставив него,пошто е дупе овој Стаховски.Го гледав со Ивашка финалниот за во прво коло,некако успеа да го добие 2риот сет,ама го исплеска младиов воглавно целата утакмица.И мене ми е страв од него,ама и брани некој бодови тука,и реално освен ако не дошол да собере кешот или е повреден физички(ментално) не глеам како може да изгуби од украинсково дупе :D Мада и Кербер ми е сумљива ама у опасна форма влезе сезонава.[DOUBLEPOST=1527599871][/DOUBLEPOST]
Ako ti go slikam tiketot nema da ti se veruva sto sum igral,edno utro u kladilnica koga iskocija parovite za prvo kolo zemav i gi pisav site favoriti,i ako ti se veruva posle 3 dena tenis uste ovie ostanaa za dobivka :D Uplakam tiketi so pogolema uplata i redovno me dupi nekoja,isto i denovive,i na ovoj tiket so 28 para ostanav u igra do kraj .... Ama toa e i pred nekoj den fativ loto tiket so igraci od edna utakmica,eve i sega moze ke iskoci loto tiketot :D
Ќе победат тие 4.

Надал ке ме избуши трет сет не ми се верува

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
И јас пишав тикет со 21 фаворит за првово коло, ќе ги чекав уште Едмунд, Делпо, Гарсија, Халеп и Шарапова, ама ете Остапенко решила дека не и се брани титула на Гарос оваа година и си испадна во прво коло :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Шаповалов денеска беше частење на 1.5 квота само требаше да се спои со солидни парови.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Пишете го Делпо на милијарди.
1.50 е негде у живо. Побрзо земјава ќе стане рамна него од Махут на земја да изгубиш.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Монфилс +
И Буста би требало ама мислам дека Монфилс зицер е :)

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Монфилс +
И Буста би требало ама мислам дека Монфилс зицер е :)
Nerviraat granicive, i vo 4 seta da idat mozhat minus da iskochat na 37.5 38.5 granica. Jas vo mozzart ke gi izigram dvajcata 4+ seta, ako idat plus nema shansi u 3 seta da bide toa.
Cechinato da tepa , ubav koeficient mu dale 1.60, ke go vrzam so Osaka, Kontaveit i Dimitrov.

L

Löwe

Гостин
Клижан плаче за сингл. Монфилс не може да се состави со тенисот моментално, имаше и мто со Бенчрит а и пред мечот бил на медикаменти, имал вртоглавица.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Клижан плаче за сингл. Монфилс не може да се состави со тенисот моментално, имаше и мто со Бенчрит а и пред мечот бил на медикаменти, имал вртоглавица.
значи ке предаде гнасата црна како и секојпат. џабе го играв 1.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Mayer so Benneteau 36.5 i Herbert dvojka bi iskocile. Od vcera gi cekam?

Kajgana Shop

На врв Bottom