Кладилница (Генерална дискусија)

L

Löwe

Гостин
И Болели има валуе 29 квота утре.
И да изгуби 3 0 нема да ми е криво оти сметам дека треба да има помала квота, бидејќи има валуе квотата и не би ми било криво.

L

Löwe

Гостин
Ај поздрав сега ОК?

Кога Боце 1234567892271 ви типува препишвате и добивате.
Wowoowowow 2.00 kvota so sudni maki pogodi wowowowow. Pa samo na 2 0 imase pogolema kvota od taa. Wow tresenje od 2 meseci i edvaj projde tipot. Epten vredese 2.00 stvarno. Se spored planot.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Wowoowowow 2.00 kvota so sudni maki pogodi wowowowow. Pa samo na 2 0 imase pogolema kvota od taa. Wow tresenje od 2 meseci i edvaj projde tipot. Epten vredese 2.00 stvarno. Se spored planot.
Samo vecerva imase 2,20-2,30 koef na Cavs, pred duelot so Toronto sig na prolaz Clevleand bese nad 2, protiv Indiana isto nad 2 na pojke navrati :pos:
Kladenjeto na ovie dolgorocni betovi e najneisplatlivo nesto, osobeno na tenis mozda 1/10 betovi ke ispadne povalue nego poedinecno da gi igras.

L

Löwe

Гостин
Samo vecerva imase 2,20-2,30 koef na Cavs, pred duelot so Toronto sig na prolaz Clevleand bese nad 2, protiv Indiana isto nad 2 na pojke navrati :pos:
Kladenjeto na ovie dolgorocni betovi e najneisplatlivo nesto, osobeno na tenis mozda 1/10 betovi ke ispadne povalue nego poedinecno da gi igras.
I so e najloso, tipot me citiral bozem jas mu rekov nema da pomine tipot 1000%, a ne deka mu rekov deka kvotata ne e voopsto isplatliva. Ali ajde, boce misli svemirot deka go otkril cekakji 2 kvota koja sto mozese x20 da ja naplati.[DOUBLEPOST=1527513030][/DOUBLEPOST]Жил Милер страшно валуе денес. Кој си знае си знае, кој искористи искористи.
А баш штета што не се играше само 1 сет, туку мораше до 3 добиени. Пу јзк.

Последно уредено од модератор:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Koja gnida si ti Thiem... Hendikep go igram -9.5, od 3:0 i svoj servis, 4:4 mu prai fucking Ivashka... Sea kur hendikep...

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Надал 3-0 1.20
Не знам како може Болели сет да земе
Стави куќа, земи за фасада

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Ama se nadenav na Mertens .... Kobila gadna...4 set topki neiskoristeni u taj brejk.7 brejk topki neiskoristeni u eden gem u 2 set,i normalno sega gubi so brejk u 2 set.... Bolna igra e tenisov pogotovo na zeni... Sekad vikas nema veke zeni nema i pak se nadenuvas

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ferrer skapaniot spremen e za penzija

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Долехајд ли како и да се чита од жениве ќе ја правиме шампионка и онака тапа се сите.
Денес ја исфорсирав Азаренка мислев дека нема да отиде дома од прво коло, но тоа се случи мамата нејна.

Инаку утре мислам дека Фуцович, ДелПо и Лео Мајер треба да тепат сигурно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Nekoi predlozi za utre?
Cuevas 4+ seta, Shapovalov 1, Berdih 4+ seta @Stefan-kobe ?
Утре е една од најлошите тениски Слем понуди во поблиска историја. Aко играш таков тикет со плусеви минуси тогаш Павличенкова мириса на плус, не знам оваа М. Гергес што играч е ама Таунсенд има 30 кг вишок така да ако е некоја понормална тенисерка би требало хендикеп да покрие. @Löwe можно е да ја има гледано, тој нека каже. И Ларсон треба да тепа и така. :D

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Надал 3-0 1.20
Не знам како може Болели сет да земе
Стави куќа, земи за фасада

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Го играм сега трет сет на 1.60, немој да сјебе.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Тениски типсери:icon_mrgr: Можат ли Лопез,Гарсија,Халеп и Кербер да тепаат пошто уште само они ми останаа за добивка :D

Kajgana Shop

На врв Bottom