L
Löwe
Гостин
Можат, али одбегнувај го Лопез на земја на 3 добиени сета, макар и со Сергеј Стаховски играл.Тениски типсериМожат ли Лопез,Гарсија,Халеп и Кербер да тепаат пошто уште само они ми останаа за добивка
![]()
Можат, али одбегнувај го Лопез на земја на 3 добиени сета, макар и со Сергеј Стаховски играл.Тениски типсериМожат ли Лопез,Гарсија,Халеп и Кербер да тепаат пошто уште само они ми останаа за добивка
![]()
Халеп 1.10 и Гарсија 1.05 си ги играл ?Тениски типсериМожат ли Лопез,Гарсија,Халеп и Кербер да тепаат пошто уште само они ми останаа за добивка
![]()
Ради тоа и го ставив него,пошто е дупе овој Стаховски.Го гледав со Ивашка финалниот за во прво коло,некако успеа да го добие 2риот сет,ама го исплеска младиов воглавно целата утакмица.И мене ми е страв од него,ама и брани некој бодови тука,и реално освен ако не дошол да собере кешот или е повреден физички(ментално) не глеам како може да изгуби од украинсково дупеМожат, али одбегнувај го Лопез на земја на 3 добиени сета, макар и со Сергеј Стаховски играл.
Ako ti go slikam tiketot nema da ti se veruva sto sum igral,edno utro u kladilnica koga iskocija parovite za prvo kolo zemav i gi pisav site favoriti,i ako ti se veruva posle 3 dena tenis uste ovie ostanaa za dobivkaХалеп 1.10 и Гарсија 1.05 си ги играл ?
Ќе победат тие 4.Ради тоа и го ставив него,пошто е дупе овој Стаховски.Го гледав со Ивашка финалниот за во прво коло,некако успеа да го добие 2риот сет,ама го исплеска младиов воглавно целата утакмица.И мене ми е страв од него,ама и брани некој бодови тука,и реално освен ако не дошол да собере кешот или е повреден физички(ментално) не глеам како може да изгуби од украинсково дупеМада и Кербер ми е сумљива ама у опасна форма влезе сезонава.[DOUBLEPOST=1527599871][/DOUBLEPOST]
Ako ti go slikam tiketot nema da ti se veruva sto sum igral,edno utro u kladilnica koga iskocija parovite za prvo kolo zemav i gi pisav site favoriti,i ako ti se veruva posle 3 dena tenis uste ovie ostanaa za dobivkaUplakam tiketi so pogolema uplata i redovno me dupi nekoja,isto i denovive,i na ovoj tiket so 28 para ostanav u igra do kraj .... Ama toa e i pred nekoj den fativ loto tiket so igraci od edna utakmica,eve i sega moze ke iskoci loto tiketot
![]()
И јас пишав тикет со 21 фаворит за првово коло, ќе ги чекав уште Едмунд, Делпо, Гарсија, Халеп и Шарапова, ама ете Остапенко решила дека не и се брани титула на Гарос оваа година и си испадна во прво колоРади тоа и го ставив него,пошто е дупе овој Стаховски.Го гледав со Ивашка финалниот за во прво коло,некако успеа да го добие 2риот сет,ама го исплеска младиов воглавно целата утакмица.И мене ми е страв од него,ама и брани некој бодови тука,и реално освен ако не дошол да собере кешот или е повреден физички(ментално) не глеам како може да изгуби од украинсково дупеМада и Кербер ми е сумљива ама у опасна форма влезе сезонава.[DOUBLEPOST=1527599871][/DOUBLEPOST]
Ako ti go slikam tiketot nema da ti se veruva sto sum igral,edno utro u kladilnica koga iskocija parovite za prvo kolo zemav i gi pisav site favoriti,i ako ti se veruva posle 3 dena tenis uste ovie ostanaa za dobivkaUplakam tiketi so pogolema uplata i redovno me dupi nekoja,isto i denovive,i na ovoj tiket so 28 para ostanav u igra do kraj .... Ama toa e i pred nekoj den fativ loto tiket so igraci od edna utakmica,eve i sega moze ke iskoci loto tiketot
![]()
Nerviraat granicive, i vo 4 seta da idat mozhat minus da iskochat na 37.5 38.5 granica. Jas vo mozzart ke gi izigram dvajcata 4+ seta, ako idat plus nema shansi u 3 seta da bide toa.Монфилс +
И Буста би требало ама мислам дека Монфилс зицер е![]()
значи ке предаде гнасата црна како и секојпат. џабе го играв 1.Клижан плаче за сингл. Монфилс не може да се состави со тенисот моментално, имаше и мто со Бенчрит а и пред мечот бил на медикаменти, имал вртоглавица.
Mislam deka tochkata i prashalnikot treba obratno da ti se.Mayer so Benneteau 36.5 i Herbert dvojka bi iskocile. Od vcera gi cekam?
Od kolku ke se igraat ima info?Mislam deka tochkata i prashalnikot treba obratno da ti se.
Herbert bi trebalo da tepa, za Mayer plus ne se znae.