Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.333
Поени од реакции
46.987
И лани вкви мубети за Весино правевме.Барела топ,Наполитано топ.Пошто нели и Милито го купивме така па видовме што испадна од него.
Абе нека земат барем 1-2 здрави трансфер нека направат,Наинголан или Ди Мариа класа на играчи а не да не ебаваат со таленти од Болоња.Можеби се јаки тие ама за резерви.Не може со такви играчи и ЛШ и Сериа А да играме и да се надеваме на добар пласман.
Во тим МОРА да има италијанци, значи правилата во калчото тоа го налагаат, така да подобро барела да дојде, кој и самиот Морати кажа дека Интер мораат да го земат, зашто е еден од младите фудбалери на кои им се препишува добра иднина, отколку да ти седи сантон на пример, така да не знам што се буниш за него.
Верати со 0 минути изиграни во Серија А од Пескара замина во ПСЖ, така да не треба да ве изненадува тоа што се интересираат за млади италијански играчи ко политано ( кој сезонава ни скина 6 бода со сасуоло, и таму и на меаца ни даде гол ) и барела. Едноставно мора да имаме и италијанци и играчи од школата, секако ќе се пазари некој таков зашто сантон најверојатно ќе си оди, исто така и едер кој е италијанец а можно е и кандрева, а таа квота на жабари мора да се пополни.
Ако се прашуваме сите, Киеза би бил најверојатно првиот избор кај повеќето навивачи на Интер, ама многу тешко би го договориле него сеа со фиорентина, тој воз ни одлета лани кога се курчевме за перишич со јунајтед, а фиорентина беа пред продажба па лесно можеа да се ослободат од него делавалевци, сеа курац.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.394
Поени од реакции
11.873
Зошто секогаш ги вадиш тие 0.005% што ти одговараат?Ми го спомнуваш Верати.Зошто не ги спомнуваш останатите 130291390 Весино тип на играчи?Верати ти е еден од милион што направил таков трансфер и што успеал да стане топ играч.Ај ако не да земеме некој играч од бреша и да си правиме филмови дека ќе прерасне во Хамшик?Оти и тој нели го зедоа од Бреша.Немој жити се со вакви споредби.Или од Џенова шпицот да го земем и да викаме и за Милито дека сме биле разочарани кога потпишал па на крајот до каде сме стигнале со него.Успеваат такви трансфери,ама се многу ретки.А ние немаме време за такви експерименти,оти вгодина пак по старо ќе се вратиме со таква политика.
И пишав во погорниот пост,ДОБРИ СЕ ОВИЕ ИГРАЧИ АМА ЗА РЕЗЕРВИ.Или ете некој нека е стартер ама да е трет играч во средината.Е кај нас цела средина е со таков трет квалитет.Првите 2 класи ги немаме.Значи нас ни требаат играчи кои што ќе се носители,не знам како не ти е јасно тоа.Доколку во тим имаш 4-5 играчи кои што се со сличен квалитет на Весино и Гаља и чекаш од нив да вадиме позитивни резултати во ЛШ и Сериа А,гадно си се заебал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.333
Поени од реакции
46.987
Coek, ja ti kazuvam zaso Mora da se zemat italijani, a tie se sea nivnite talenti, tie im se generaciite, jebiga. Ne znam od kaj ukapira deka toa treba da se glavni pojacuvanja, i ne znam zaso vesino mi go spominjas, on bese glavno zasiluvanje za spaleti koga ke vidis so ogled deka najskap bese, na negovo baranje doe zaso prethodno go sakase i u roma, si go imal pikirano i pred inter. Ovie ti se igraci za popolnuvanje na italijanskata kvota fudbaleri a ne glavni zasiluvanja, a ako veke mora da se pazarat zabari, treba da se atakuva na pokvalitetnite a ne na molinaro na primer.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.394
Поени од реакции
11.873
Па и јас тоа велам,дека се солидни за резерви ама никако не смеат да бидат глвните засилувња.Само поучен од лани а и претходните години,нема да бидам изненадаен и да исапднат дека тоа биле главните засилувања.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Миииирниии... се интересираме за Бејл! :cool:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
ALFREDO PEDULLA: "NAINGGOLAN SE NALAZI NA VRHU SPALLETTIJEVE LISTE!"

BRAIDA (SPORTSKI DIREKTOR BARCELONE): "RAFINHA U INTERU? DA, POSTOJI VELIKA MOGUĆNOST DA BRAZILSKI INTERNACIONALAC OSTANE U INTERU!"

CORRIERE DELLO SPORT - ROMA TRAŽI DALBERTA NA POSUDBU!

CORRIERE DELLO SPORT - MILAN BADELJ BLIZU INTERA! BADELJ BI MOGAO POJAČATI REDOVE INTERA KAO SLOBODAN IGRAČ!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.946
Поени од реакции
116.478
Сунинг ги срушија сите можни рекорди годинава од финансиски аспект, од аспект на гледаност на Интер, од аспект на популарност на социјални мрежи, ама ок не било тоа заслуга на Сунинг, на Спалети била заслуга зашо бил прво место после 5 кола. :LOL: Урко и ти си ментален со кого се објаснуваш пет страници...

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Сунинг ги срушија сите можни рекорди годинава од финансиски аспект, од аспект на гледаност на Интер, од аспект на популарност на социјални мрежи, ама ок не било тоа заслуга на Сунинг, на Спалети била заслуга зашо бил прво место после 5 кола. :LOL: Урко и ти си ментален со кого се објаснуваш пет страници...
А да ве оставиме сами двајцата да си пишувате романи? Или можда љубовни писма?

Кажете ако треба и тоа ќе го направиме... :rolleyes:
Само да не егзистираат појави кои му пркосат на едноумието, делуваат крајно деструктивно врз општеството ! А ааа..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.946
Поени од реакции
116.478
А да ве оставиме сами двајцата да си пишувате романи? Или можда љубовни писма?

Кажете ако треба и тоа ќе го направиме... :rolleyes:
Само да не егзистираат појави кои му пркосат на едноумието, делуваат крајно деструктивно врз општеството ! А ааа..
Абе паметниот сфаќа, на глупиот и со инка да му тураш џабе е. ОФИЦИЈАЛНИ БРОЈКИ ВИ ИЗВАДИ, што повеќе сакаш од тоа? Разбирам да се натегаш дали Весино е погоден трансфер или не, дали минатото лето ни прошло успешно, дали Спалети е погодок или не, ама за оние работи срамота е да се дискутира. Па дали не постирав слики и видеа пред месец дена каде се убаво се објаснува за напредокот на Интер сезонава? Свесен си дека вредноста на Интер ко клуб е ДВОЈНО зголемена во ерата на Сунинг која трае нецели две години? Знаеш каков податок е тоа или треба да ти нацртам? Знаеш што значи да ја зголемиш бројката на посетеност на тимот за 11 000 гледачи, а притоа тимот не ти игра во Европа? На сите социјални мрежи вртоглаво се зголемија следачите на Интер, се зголеми фан базата низ светот, нарочито во Кина (логично нели), изградија нов тренинг центар, ама не, Сунинг не биле заслужни за ова, цацко е заслужен. Мислам дај ок е намалете со хејтот и негативноста кога ни бројките ни фактите не се на ваша страна. Сфаќам дека е во мода да се хејта и да се руга, али онака у реду е и намалете со умарање.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Абе паметниот сфаќа, на глупиот и со инка да му тураш џабе е. ОФИЦИЈАЛНИ БРОЈКИ ВИ ИЗВАДИ, што повеќе сакаш од тоа? Разбирам да се натегаш дали Весино е погоден трансфер или не, дали минатото лето ни прошло успешно, дали Спалети е погодок или не, ама за оние работи срамота е да се дискутира. Па дали не постирав слики и видеа пред месец дена каде се убаво се објаснува за напредокот на Интер сезонава? Свесен си дека вредноста на Интер ко клуб е ДВОЈНО зголемена во ерата на Сунинг која трае нецели две години? Знаеш каков податок е тоа или треба да ти нацртам? Знаеш што значи да ја зголемиш бројката на посетеност на тимот за 11 000 гледачи, а притоа тимот не ти игра во Европа? На сите социјални мрежи вртоглаво се зголемија следачите на Интер, се зголеми фан базата низ светот, нарочито во Кина (логично нели), изградија нов тренинг центар, ама не, Сунинг не биле заслужни за ова, цацко е заслужен. Мислам дај ок е намалете со хејтот и негативноста кога ни бројките ни фактите не се на ваша страна. Сфаќам дека е во мода да се хејта и да се руга, али онака у реду е и намалете со умарање.
Нема врска, не бев во контекст на дискусијата, онака, општо... Од ко знам за форумов си терате некој надуен цинизам као демек вие се знаете, вие правилно ги перцепирате работите и не прифаќате алтернативи.

И дај молим те среди си ги мислењата и ставовите, еднаш со капс лок ги кењаш овде за да после се дуеш демек као леле посетеноста на трибини, вредноста, фејзбук, бројки курци палци OHH GOD FFS... :facepalm:

Значи не дека се ирелевантни овие работи, тоа се показатели на напредок и добар инпакт во тимот, но дајте стрпете се прво да ги видиме резултатите на теренот (квалитетна игра и подобри позиции во Серија и ЛШ), за кое сериозно СУМЊАМ дека и 100 години да се расправаме со Весино играчи и да едвај стигаме до 4то пак ти и овој син ќе блуете демек посетеност на трибини и следачи на фб сме имале да не плукаме. Класика Лацио навивачи!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.946
Поени од реакции
116.478
Нема врска, не бев во контекст на дискусијата, онака, општо... Од ко знам за форумов си терате некој надуен цинизам као демек вие се знаете, вие правилно ги перцепирате работите и не прифаќате алтернативи.

И дај молим те среди си ги мислењата и ставовите, еднаш со капс лок ги кењаш овде за да после се дуеш демек као леле посетеноста на трибини, вредноста, фејзбук, бројки курци палци OHH GOD FFS... :facepalm:

Значи не дека се ирелевантни овие работи, тоа се показатели на напредок и добар инпакт во тимот, но дајте стрпете се прво да ги видиме резултатите на теренот (квалитетна игра и подобри позиции во Серија и ЛШ), за кое сериозно СУМЊАМ дека и 100 години да се расправаме со Весино играчи и да едвај стигаме до 4то пак ти и овој син ќе блуете демек посетеност на трибини и следачи на фб сме имале да не плукаме. Класика Лацио навивачи!
Pa edno so drugo ide toa be, ne moze da si finasiski dobar, popularen i sve ostalo a da imas slaba ekipa. Ako si mokjen, igras LS, ednostavno stanuvas magnet za igraci, polesno e sega da zememe igrac otkolku pred 2-3 godini. I ne znam kaj gledas be covek deka nekoj pagja u nesves za sezonava, ti kazuvam deka Inter e drasticno podobren na finansiski plan otkako dojde Suning. Iskreno sezonava ne ocekuvav titula, ama pa i ne ocekuvav deka ke se tresam do poslednata minuta za plasman vo LS. Imase i dobri i losi raboti, srekja za nas sto na krajot sepak se dostavi ona zacrtanoto, plasman vo LS.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Едно е да ги дискутирате фудбалските постигнувања ама дека клубот го зголеми својот профил не можете да негирате. Само оставете ни ги Сингапурците раат и се ќе биде ок. :D

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Pa edno so drugo ide toa be, ne moze da si finasiski dobar, popularen i sve ostalo a da imas slaba ekipa.
Можи можи... Пази, "популарен" е релативна работа, т.е. зависи како гледаш на таа работа. Финансиски добар, дури и предобар, и оваа работа за која испишавте 543654 страни (посетеност на трибини) и со таа да можеш да се пофалиш дека си на врвот а од друга страна да држиш вакво темпо и да не се залагаш за првото место, да не инвестираш како што се бара и нати го- дај ми го Весино играчи.

Али затоа велам, чекајте да видиме со овие рестрикцииве шти ќе биди преку куров веќе. Да видиме откако ќе се тргнат каква ќе биде политиката и конечно да им ја видиме намерата, дали сакаат да гледаат фудбал во Интер или само менаџмент да си тераат.
Пошо реално на теренот се уште сме тиња и притисокот ми се крева од нервоза кога ве читам како правите мед и млеко!

И како што ти реков, немој повеќе после секој мизерен натпревар да ги кењаш кога веќе си задоволен од политикава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.946
Поени од реакции
116.478
Можи можи... Пази, финасиски добар и популарен е релативна работа, т.е. зависи како гледаш на таа работа. Финансиски добар, дури и предобар, и оваа работа за која испишавте 543654 страни (посетеност на трибини) и со таа да можеш да се пофалиш дека си на врвот а од друга страна да држиш вакво темпо и да не се залагаш за првото место, да не инвестираш како што се бара и нати го- дај ми го Весино играчи.

Али затоа велам, чекајте да видиме со овие рестрикцииве шти ќе биди преку куров веќе. Да видиме откако ќе се тргнат каква ќе биде политиката и конечно да им ја видиме намерата, дали сакаат да гледаат фудбал во Интер или само менаџмент да си тераат.
Пошо реално на теренот се уште сме тиња и притисокот ми се крева од нервоза кога ве читам како правите мед и млеко!

И како што ти реков, немој повеќе после секој мизерен натпревар да ги кењаш кога веќе си задоволен од политикава.
Не знам стварно, не знам како да ти објаснам повеќе, на кој начин... Кој рече дека сум 100% задоволен од политиката, трансферите, тренерот, играта, играчите? Ме читаше ти сезонава у фан клубов или слабо? Ти викам на финасиски и маркетиншки план дека сум задоволен, нормално дека мене не ми е никаква сатисфакција ако сме богати или популарни а сепак бидеме 6 место и допираме дно. Муабетот падна мислам зашо некој ги изруга Сунинг, демек ништо не работеле, сомнителни биле бла бла, а луѓето како што кажав бутнаа рекорди за година и пол владеење во Интер, и тоа на секое можно поле.

Претходното лето горе доле Спалети си го доби тоа што го бараше сем едниот или двајцата ветени добри играчи, Раџа или Ди Марија, и затоа ние фановите бевме незадоволни. Нормално, и банот од Кина имаше улога, бан кој веќе го нема, плус влеговме во ЛШ што значи дополнително инкасирање на пари во буџетот, ТВ права, итн. Какво ќе биде летово не може да знаеме, можеме само да нагаѓаме, али едно е сигурно, тимот мора пред се да добие на длабочина затоа што ќе треба на три фронта да играме, а таму со Сантон и Карамох не се оди. Друга ствар е квалитетот, а јас лично сум оптимист, зашо еве мај е а веќе имаме три нови играчи, еден лев и добар бек, еден одличен централен дефанзивец и еден од најголемите таленти во нападот кој доаѓа од Аргентина. Ти тврдам со глава дека овој Лаутаро за Едер е Роналдо феноменот, лично и пресонално. Очекувам да донесат едно големо име после СП, а може и пред СП ако тоа е Раџа, пошо он не игра за Белгија.

Пак ќе кажам, за сезонава што измина, дека сум задоволен нема тука сумња, сепак се достави првичната цел, ЛШ, ама не сум задоволен на начинот на кој ја доставија и тука ќе мора да поработи Спалети, на менталитетот на тимот. Мада јас онака длабоко во себе верувам дека Лацио ќе биде точката која ќе даде ветер во грб на овој тим, на менталитетот и дека од сега натака ќе одат само напред.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Претходното лето горе доле Спалети си го доби тоа што го бараше сем едниот или двајцата ветени добри играчи, Раџа или Ди Марија

Епа во тоа е проблемот.

Муабетот падна мислам зашо некој ги изруга Сунинг, демек ништо не работеле, сомнителни биле
Па се, се' до моментот кога ќе се тргнат рестрикциите и конечно ќе видиме за што се расположени. Овие другиве показатели за кои се "потрудиле" реално и не ја отсликуваат нивната вистинска намера, и искрено не е некоја работа која им претставуваше некаква тешкотија од било кој аспект (финансикси, трудов), самото нивно постоење и името си го прават своето. А искрено и нашите очекувања дека има промени и конечно ќе гледаме друг Интер.

Како што ти реков погоре, треба да почекаме за вистинските нивни заложби, сега не се можност но знаеме кои се и што треба да направат. Не фалам и не критикувам апсолутно ништо се до моментот кога ќе се олабави обрачот, дури и ако има потреба од тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom