Струмица

Сега, тава не е Бијело Дугме, туку само трујца шо сакат да лапнат некоо пара и уништуват го и тава шо остана од Дугме.
Значи...нема шанса да одам.
Абе јасно ми е оти само заради паарте го прават тва саа, ама пак ми се оде. А слушнах и оти немало да пеет само нивни песни, туку и некои други ју-рок хитови :)

Абе јасно ми е оти само заради паарте го прават тва саа, ама пак ми се оде. А слушнах и оти немало да пеет само нивни песни, туку и некои други ју-рок хитови :)
Па ако ти е јасно оти го прават само заради паарте тогај не оди нема да се трудат ного да направат добра атмосфера ќе гледат шо побрзо паарте да земат :).Edit: Уствари нема шо да ти се мешаме ние ако ги слушаш них оди јас не ги слушам затва и не одам :).:toe:

Глиго не оди бе ке има смех у селект... ак фатаме маса как саботта... :pos2: Е ај па и јас да кажам...

Дали му се оде на некој на Astral Projection, на 8ми? Ем поефтино, 300 денара плус со тва ти е платено и за Tom Craft и за едни 2 рапери. Астрал почнуват сабајлето у 3 саато, лол.

Човеци абе шо е работта, изгубиите се хах. Иначе јас не одам на Бјело дугме, не заради неколкуте тука шо ми кажаа оти не вредело :), заради други причини... И ај кажејте шо друго ново има у струмица :)

Човеци абе шо е работта, изгубиите се хах. Иначе јас не одам на Бјело дугме, не заради неколкуте тука шо ми кажаа оти не вредело :), заради други причини... И ај кажејте шо друго ново има у струмица :)
Направии ги тии дупките тама на Ленинова на таа раскрсницата дека шо се оде накај Бонита тама фала богу да ги направат тии дупки, има уше некој направани. :)
тава е новото ! :):):)

Па идат изборите нормално оти ке ги напрааат. Се фанаа активно да прават. Ја и транзито го прават булевар со 2 ленти и тротоар. А транзито ке го префрлат понавонка 1 км:toe:

Битно е се праве:smir:

пато шо е за цареви кули од кај попчево е ного добар чера бех..Одлично :)

Приметиле ли сте шо убаф парк имме..?
Голем, чис, етц..
Другите градови плачат за еден дел 15 метра как нашио.
Ама таа те.. не сфакаме шо имме додек не го изгубме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom