Најбоље е да те пратиме да станеш грчки "програмер"...ќе им испорикаш све од хардвер и софтвер таму од "знаење".
Не ми јади трици за скопски зборови шо користам.[DOUBLEPOST=1527181703][/DOUBLEPOST]
Види, доселеник, јас тоа што ти го пишувам е за да се спуштиш на земја малку. Нема јазик подалечен од вашиот у Европа. Да сме имале порано било каков контакт или да сте тука „иљадници години“, као што твојата националистичка кикирика под кечето замишља - барем ќе се разбиравме нешто од нешто - ете ние имаме прилично многу турски зборови на пример. Ти се нервираш на овие мои постови, ама на народов мој му се сере од вашето однесување, посебно во моментите на политичка криза меѓу македонските партии. Кога беше најтесно и најгусто за државава (и уште е) - вие само за к***т си гледате - да ви се обраќале на ш иптарски јазик у Берово - не сте националисти, туку националистички гомна сте од прв до последен. Се понашате ко некое распрдено, разгалено дете шо нема ни заслужено со нешто за да биде добро третирано. Последно нешо шо сакам да праам муабет се днк анализи, посебно со вас...и не ви е во полза да ги праите пошо гарант ќе ве спојат со некој палеозојски ретардиран мајмун.
Те читав и у темана за кумановецот што сакаше орда од твоите да го линчува и убие, па тој им го прегази детето - ти си ко оној смрдлено вишко - као живееш у наша средина, збориш македонски, а делуваш перфидно, као едно упакувано фашизоидно, националистичко ѓубре. Ниту еднаш не сте ја ценеле работата дали е во корист на правдата, во корист на здрава, нормална држава, туку само за дојдените хиени - на вас да ви е по кеиф.
Јас ти кажав - македонски националисти презирам, а за вашите е некој како Ранковиќ. Ич да не се секираш - не се само националисти што мрзат други националисти.