И шо е најбитно имаат почит спрема нас,за разлика од пеериве грчки!Дa не бегaм премнoгу oд темaвa,вoн сезoнa цените вo Хрвaтскa се исти кaкo тие вo Грцијa a 5 пaти е пoубaвa и лугетo се 10 пaти пoкултурни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шо е најбитно имаат почит спрема нас,за разлика од пеериве грчки!Дa не бегaм премнoгу oд темaвa,вoн сезoнa цените вo Хрвaтскa се исти кaкo тие вo Грцијa a 5 пaти е пoубaвa и лугетo се 10 пaти пoкултурни.
И шо е најбитно имаат почит спрема нас,за разлика од пеериве грчки!
Број 1 туристи сме во Грција, со над 3М туристи годишно... Тоа значи по 1.5 пати на жител (според официјален број на жители на РМ, а неофицијално можеби 2-3 пати од жител). Искрено и јас не гледам ништо лошо во идење на одмор или шетање во Егејот... шипоњите да размислуваа така и да не доаѓаа од Косово тука, нема никад да го имаа ова што го имаат сега.И шо е најбитно имаат почит спрема нас,за разлика од пеериве грчки!
Број 1 туристи сме во Грција, со над 3М туристи годишно... Тоа значи по 1.5 пати на жител (според официјален број на жители на РМ, а неофицијално можеби 2-3 пати од жител). Искрено и јас не гледам ништо лошо во идење на одмор или шетање во Егејот... шипоњите да размислуваа така и да не доаѓаа од Косово тука, нема никад да го имаа ова што го имаат сега.
Шошоните од Косово се населуваат,а ние на кај Грција одиме туристички.Значи не му развивам туризам на некој шо нема респект спрема мене. Ова не е национализам туку мој став.Дури во Албанија имаме поголем респект како туристи него во гејлада.Број 1 туристи сме во Грција, со над 3М туристи годишно... Тоа значи по 1.5 пати на жител (според официјален број на жители на РМ, а неофицијално можеби 2-3 пати од жител). Искрено и јас не гледам ништо лошо во идење на одмор или шетање во Егејот... шипоњите да размислуваа така и да не доаѓаа од Косово тука, нема никад да го имаа ова што го имаат сега.
веќе видени манипулации со слики. Еве слика од 2010
![]()
и умреница од 2007 нема државјанство. Одамна може да е празно тоа место. Тој што ова го постирал на твит, малку да го загрижеле реални проблеми на граѓаните. Пример ветувањата од претходната и оваа влада за целосно електронско добивање документи кои досега не се исполнети или проблеми со вадење најобични лични документи. Од Пустец вадеа, родени овде не можат да извадат, само ради измени во законите од пред неколку години за живеалиште и законите за градба. Ама толку знаат па само ретвитаат.
Може е поубаво но само од шопинг по дуќани оставаат по 200 милиони евра годишно во Елада. Проблемот е што 150 милиони од тие пари се на луѓе што работат во администрација. Значи тие крлежи мамицата да им ја ебам со пари од нашите фирми што ги цицаат овде директно ги оставаат на шопинг во Солун додека секој ден во МК пропаѓаат фирмите. Абе јас да сум на власт би ги малтретирал на граница еден пар фармерки да неможат да внесат да ти се плукнам во народот непрокопсан.Ааа не ти се допаѓал, има на некој кој му се допаѓа а исто и Грција како дестинација за одмор/викенд.
Милион пати подобри него ли Охрид или било која "туристичка" локација во мајка Македонија.
Баш вчера вадев извод од матичната книга на родените.
Овие се залетале
Прегледај го приврзокот 191191
Немој со вакви податоци, Иреал ќе треба два пати у годината да оди у Ханиоти како горд Маќедонец...кој ќе го чита после...ако преместиле некоја бандера од лани ќе мора да објасни на форумов.
Дрн дрн јариња.Леле.
Пример, ти ебеш коза 12 години немилосрдно и цело маало те знае, те вика Тој Козоебачот и еден ден козата ти бега, некој друг козоебач ја фаќа и ја подебнуе малку, ти го глеаш тоа, одиш у маало бесен и им соопштуваш на комшиите дека "преку глава од козоебачон, како не му е срам".