Вртејки по каналиве застанав на 24, емисијата отворено. Го викнале тоа гомнарот бучковски, некој рендом љоч и некој опаш изгубен во времето и просторот, да не убедуваат колку ќе ни биде убаво кога ќе ни го начукаат сосе ташаци, и како тоа е единствениот начин за утре пак да не раздени.
За да изглумат некаква дебата, викнале и една жена со став, кој го делат најголемиот дел од Македонците, па се обидуваат да ја прикажат како ретроградна сила, која ништо не разбира и го кочи напредокот на нашата заедничка татковина, во која, кога ќе се реши проблемот со името, ќе протече мед и млеко по улиците.
Тоа па студентите, што ги викнале да поставуваат прашања
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Шо ми требаше да ги гледам, упм.. Тоа бучкото да бев таму ќе го шамарав, гомно, уште он ќе раскажува прикаски, да му ебам тоа мршникот смрден, како не го утепаа тогаш во Струга, пичка му материна смрдена.
Не сум националист, нити па нешто посебно кур ме болело за името, ама воа гомнариве сите граници ги поминаа.. СИТЕ...