Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум некој фанатик на Буфон, како што веќе знаете, заради голот на сулеј ал и целата прича, и други би ги нарекол ситни ситуации . Но, морам да кажам дека како голман е играчиште, легенда, цар, икона за јувентус, италија и фудбалот воопшто. Но не е тоа поента на муабетот.
Не ми е јасна неговата одлука да отиде у ПСЖ(наголемо се шушка, изглеа уште не е 100% официјално). Некако чудно и неочекувано. Реално потценувачки кон Јувентус, да не речам пичкарски од негова страна. Барем ако причината е ЛШ па би рекол и кешот (ко што се збори и трола по интернетов) а и верувам дека можда има вистина во истото доколку се деси трансферот.
Негова одлука е, ама сепак чудно.
Еве разбирам играчиве да идат по америка индија кина, каде што нема теоретски шанси да бидат конкуренти на нивниот омилен клуб и плус праат пари и чилаат таму. Ама такво име после толку години во Јуве да кидне за ПСЖ?
Наводно си отишол ради тоа што му било ветено на Шчесни дека ке биде 1 избор.. Ма да парите и ЛШ се пресудни, пошто како што читам и во ПСЖ ќе бил 2 избор после Ареола.. Искрено баш сега уште поише ми е желба ЛШ да освоиме па да си гризне од курот.. Ако потпише за ПСЖ џабе му се толку години во Јуве, џабе е најдобар, у мои очи све ќе изгуби...

giphy.webp

Наводно си отишол ради тоа што му било ветено на Шчесни дека ке биде 1 избор.. Ма да парите и ЛШ се пресудни, пошто како што читам и во ПСЖ ќе бил 2 избор после Ареола.. Искрено баш сега уште поише ми е желба ЛШ да освоиме па да си гризне од курот.. Ако потпише за ПСЖ џабе му се толку години во Јуве, џабе е најдобар, у мои очи све ќе изгуби...

Сигурно солзи ќе му надојдат (@Марли сликата ако може) кога ќе прочита дека се ќе изгуби во очите на единствениот магистар од Македонија :([DOUBLEPOST=1526976337][/DOUBLEPOST]https://twitter.com/twitter/statuses/998836469576892417

Последно уредено:
#прашањакоимемачат
И после 7 години уште не ми стана јасно, што кур бараше Харлампие Хаџиристески да ги дава медалите на финалето и да стои до Платини?

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
2:42 до 2:56 Рино Гатузо ала Роки :D

Последно уредено:
Абе @Scirea , ти си по датумиве и Интер, дај постирај зошто е 22мај значаен за Интер + стај некои слики4ки. :pipi:

Абе @Scirea , ти си по датумиве и Интер, дај постирај зошто е 22мај значаен за Интер + стај некои слики4ки. :pipi:

22 Мај 1996 година...

ea9fff1d55dd9909158824ede2dd82e3.jpg

Јебига не сте првите кои сте кренале ваков трофеј на 22 Мај
:kuracc:

ОооооОоооооооОООООООООООооооооооОООООООооооо ОООООООООООоооооооооо ко те јебе ових дана, ским се јебеш на јастуку!!!

xd
За Интер и датите бе, не за Јуве, кој го интересират за местачите.

То е иначе сликата фотошоп шо ја стаде, ево ја оригиналот.

RfWvRPu.jpg

brao, odlicni sposobnosti, se gleda deka go vladees paint ...:cuc:

И после ќе праша некој "abe zosto praite problem koa se postiraat smesni slikici u temata za premier“ :brlav:

од кај научи толку јако у пејнт да работиш жити се? :D

Как да не била во пејнт, не вајџајте ми муабети.

Мора да признаам дека Киро Глигоров е инвентивно :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom