Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Bufon go napusta Juventus i zaminuva vo PSZ da osvoi LS?

Licimerie ili opravdano ?

Dokolku se tocni informacite.

33116173_581817085535255_98900469623029760_n.jpg

Има и на Арена 2, какви имиња... [emoji24][emoji24]

Дел Пиеро бара вар да се прегледа [emoji23]

Бонучи дрво, Сидорф со глава ја заби до него :D

Иначе плавиве, многу јаки со крилестите бекој, сташни се.

Белине со шпицот ужасни :pos:

Последно уредено:
и на ваков натпревар па се фаќате за Бонучи :ROFLMAO:

Виери каква прослава удри после голот :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Гатузо ама му врза една на Вентола, и мене дури ме здоболе...

Не сум некој фанатик на Буфон, како што веќе знаете, заради голот на сулеј ал и целата прича, и други би ги нарекол ситни ситуации . Но, морам да кажам дека како голман е играчиште, легенда, цар, икона за јувентус, италија и фудбалот воопшто. Но не е тоа поента на муабетот.
Не ми е јасна неговата одлука да отиде у ПСЖ(наголемо се шушка, изглеа уште не е 100% официјално). Некако чудно и неочекувано. Реално потценувачки кон Јувентус, да не речам пичкарски од негова страна. Барем ако причината е ЛШ па би рекол и кешот (ко што се збори и трола по интернетов) а и верувам дека можда има вистина во истото доколку се деси трансферот.
Негова одлука е, ама сепак чудно.
Еве разбирам играчиве да идат по америка индија кина, каде што нема теоретски шанси да бидат конкуренти на нивниот омилен клуб и плус праат пари и чилаат таму. Ама такво име после толку години во Јуве да кидне за ПСЖ?

Не сум некој фанатик на Буфон, како што веќе знаете, заради голот на сулеј ал и целата прича, и други би ги нарекол ситни ситуации . Но, морам да кажам дека како голман е играчиште, легенда, цар, икона за јувентус, италија и фудбалот воопшто. Но не е тоа поента на муабетот.
Не ми е јасна неговата одлука да отиде у ПСЖ(наголемо се шушка, изглеа уште не е 100% официјално). Некако чудно и неочекувано. Реално потценувачки кон Јувентус, да не речам пичкарски од негова страна. Барем ако причината е ЛШ па би рекол и кешот (ко што се збори и трола по интернетов) а и верувам дека можда има вистина во истото доколку се деси трансферот.
Негова одлука е, ама сепак чудно.
Еве разбирам играчиве да идат по америка индија кина, каде што нема теоретски шанси да бидат конкуренти на нивниот омилен клуб и плус праат пари и чилаат таму. Ама такво име после толку години во Јуве да кидне за ПСЖ?
Затоа никогаш барем за мене никогаш нема да биде на исто рамниште со другите легенди на Јуве (да најдобар голман на сите времиња само будала ке негира, остана во Јуве цели 17 години и во Серија Б кога играше клубот остана и ако за да остане зимал дебели пари што јавноста не ги знае, но не може мене да ме лаже дека клубот и бил поважен отколку негова лична слава како вистинските легенди го прават тоа, во неговите очи се гледа таа алчност за лична слава) и баш не ми чуеше во саботата што се поздравуваше и и беше последен натпревар никакви емоции од моја страна како што беше случајот кога Дел Пиеро се поздрави (bthw нема да ме чуди ако оди во ПСЖ и да каже грди зборови за Јуве или управата на Јуве)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom