Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера Интерашов гарант ја штител на 50 евра, да биде на позитивна нула ако не победи Интер.Леле со каков ентузијазам влеговме тоа лето ние навивачите, како сезонава миланезите.
Патем
Прегледај го приврзокот 191019
Колку книги има во ова стотче![]()
Е сеа конечно може Јуве ќе освои ЛШ.Bufon go napusta Juventus i zaminuva vo PSZ da osvoi LS?
Licimerie ili opravdano ?
Dokolku se tocni informacite.
Вчера Интерашов гарант ја штител на 50 евра, да биде на позитивна нула ако не победи Интер.![]()
Затоа никогаш барем за мене никогаш нема да биде на исто рамниште со другите легенди на Јуве (да најдобар голман на сите времиња само будала ке негира, остана во Јуве цели 17 години и во Серија Б кога играше клубот остана и ако за да остане зимал дебели пари што јавноста не ги знае, но не може мене да ме лаже дека клубот и бил поважен отколку негова лична слава како вистинските легенди го прават тоа, во неговите очи се гледа таа алчност за лична слава) и баш не ми чуеше во саботата што се поздравуваше и и беше последен натпревар никакви емоции од моја страна како што беше случајот кога Дел Пиеро се поздрави (bthw нема да ме чуди ако оди во ПСЖ и да каже грди зборови за Јуве или управата на Јуве)Не сум некој фанатик на Буфон, како што веќе знаете, заради голот на сулеј ал и целата прича, и други би ги нарекол ситни ситуации . Но, морам да кажам дека како голман е играчиште, легенда, цар, икона за јувентус, италија и фудбалот воопшто. Но не е тоа поента на муабетот.
Не ми е јасна неговата одлука да отиде у ПСЖ(наголемо се шушка, изглеа уште не е 100% официјално). Некако чудно и неочекувано. Реално потценувачки кон Јувентус, да не речам пичкарски од негова страна. Барем ако причината е ЛШ па би рекол и кешот (ко што се збори и трола по интернетов) а и верувам дека можда има вистина во истото доколку се деси трансферот.
Негова одлука е, ама сепак чудно.
Еве разбирам играчиве да идат по америка индија кина, каде што нема теоретски шанси да бидат конкуренти на нивниот омилен клуб и плус праат пари и чилаат таму. Ама такво име после толку години во Јуве да кидне за ПСЖ?