Струмица

ОД понделник ке се отворе нов сајт изгледа за Струмица..СтрумицаИн..гледаах едни пички шетаа со маици и апарате сликаа по кафичето.отворих страницата вика ундер конструкш опенинг мандеј 13.10.08.
некој нешто повеке

Е тва денеска у селект веке беше мокно. Никифор супер атмосфера направи.:vozbud::vozbud:

Е тва денеска у селект веке беше мокно. Никифор супер атмосфера направи.:vozbud::vozbud:

Да да....може да се каже дека тва беше една од подобрите журки...:smir:

Да да....може да се каже дека тва беше една од подобрите журки...:smir:
Значи, секој викенд тама да сум и се таа па таа, ништо интересно.Сега баш не бех, имало е шеми. Ама нема веза, добро поминах у колосеум.:helou:

ОД понделник ке се отворе нов сајт изгледа за Струмица..СтрумицаИн..гледаах едни пички шетаа со маици и апарате сликаа по кафичето.отворих страницата вика ундер конструкш опенинг мандеј 13.10.08.
некој нешто повеке

напиши как е страницата на мсн.мислам оти имам те :)

Никифор направи една од најјаките журки од цела година до саа..
А тии куклите у тава мини базентчето бее.. да и рипнаш да ги изедаш.
Јака вечер стварно.. ама глуп народ на толко јаки песни 2 ипол испраазнанко беше.. Фале им елвир и тај џеј џејо..:tapp:

лол, тка си е. Барем се изнаденсавме нии там горе. The World Is Mine meshup-от мислам оти беше најмокното нешто.

Btw, за сите клабери од струмица... Roger Sanchez на 5 декември у колосеум...

Или нешто шо слушам мабет од едни извори :vozbud: Above And Beyond :vozbud: ке доагале. Рано е ама ак има народ уште саа да си планираме. Ениван?

Да не пишувам у темата за Филм и Тв, оти ми треба некој од Струмица шо ги има сериите Ало Ало и Монти Пајтон, да ми ги снима, ќе си платам ако и колко треба, абе некак ќе га наредаме :) Некој?

Еј ми треба Archers и Curacao. Знае некој дека продават? Да не терат лична карта некаде за такви пиалоци?

Еј ми треба Archers и Curacao. Знае некој дека продават? Да не терат лична карта некаде за такви пиалоци?

tobaco таа работа.
Тај под кабел-нет шо е :)
Би требало да има

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom