Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
Дека ни е паднат критериумот за играчи знаев,ама до толку дека ни е паднат па Барди да ни биде играч за у Интер не верував!
:facepalm:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Син дај бе не ме дупи , Барди бил за у Интер , слободни ке шутирал. Ко што е кило месо ке му влезе некој кој Фредерико Матиело од СПАЛ ке го врати назад у Леванте. За слободни незнам кој ама за центаршутови го имаме Кансело бар за уште против Лацио.
Nikade ne rekov deka e za inter ama glupo e da se pluka po deckoto, sezonava ima 9 gola dadeno vo spanija u mrtviot levante, 2 gola i dade na barselona, i da, bolji e od mocaniot beskorisen vesino na primer, vise ako gledame taka.
I realno nikoj na forumov ne e kadaren da znae kakva kariera ke izgradi maliot, bese i eden od liderite na nasata mladinska reprezentacija koja izgura istoriski plasman na mladinsko Evropsko. Ne mora sea da go rugame samo radi Inter kade igrale 200 invalidi posle 2010, ovoj takov ne e ...
Ona za slobodnite namerno go rekov, zasto stvarno posle snajder neame takov igrac a ovoj e doktor za shutevi od dalecina, a ne deka stvarno sakam da dojde kaj nas iako realno ja licno ne bi imal nisto protiv, deka e nas reprezentativec, ubavo e da se ima nekoj takov i tumot za koj navivas, uste ako e od korist. top ...
Inace ako go nameracil Samaden, direktorot na mladite, i dojde, moze i da ispadne nesto od nego zasto ovoj ima nenormalno dobar sens za mladi igraci, steta seniorskiot tim toa nikad ne go iskoristil.

Sto se odnesue do Kanselo, ocajno go koristi negoviot potencijal Spaleti, so sasuolo bajagi potfrli ovoj ama ne e kriv on, spaleti nesto eksperimentirase i glumese tatkicki genijalec so trojka nazad koga se napaga, so kandreva ko poluspic levo, zaedno so perisic, a kanselo desno ostaven sam na sebe.
Sea so lazio idiotot ako pak eksperimentira osudeni sme na propast, se nadevam ke se vrati na standardnata 4231 formacija, a i ako tera so trojca nazad koga napagame, neka si ostane napred istoto, kandreva desno, zaedno so kanselo i rafinja koj ima golema sloboda na dvizenje napred, ona so sasuolo togas i nikad veke..
Se nadevam i galjardini ke se vrati, zasto vesino e izguben u svemir na krajov od sezonava, ne znae kaj tera.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.873
Како бе мочан бил Весино.Па на него дркаше летото сеа мочан го нарекуваш.Истиов муабет што сега го пушуваш за Барди го пишуваше и за Гаља,Весино,Валеро итн,дури и повеќе преувеличувња.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Никогаш незнаеме што кариера може да изгради малиот. Попрво би го купил Барди, него некој анонимец таму во бразил, иако детево нема лоши статистики во негова прва сезона во Шпанија. Девет гола и неколку асистенции, и тоа со Леванте која заврши 15 во Ла Лига.

Ако нема да не кошта повеќе од 15М, не би размислувал дали да го купам, најискрено.

Последно уредено:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
Како бе мочан бил Весино.Па на него дркаше летото сеа мочан го нарекуваш.Истиов муабет што сега го пушуваш за Барди го пишуваше и за Гаља,Весино,Валеро итн,дури и повеќе преувеличувња.
На мвила и скелото се радуваа некои ликови овде, ти за весино се фати :icon_lol:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
ajde kazi kade sum drkal, najdi eden post kade sto sum go velicel vesino. Mozno e da sum rekol da pocekame da vidime sto igrac e, sto odma izmislues vaka muabeti, sum drkal na nego a iskreno ne ni znaev deka postoi na fudbalskata karta, taka ide zborot ...
Nas ne odra koga igravme protiv niv, ama ni toa ne mi bese nekakvo merilo, dobro ja pocna sezonava i priznavam deka sum go falel sto e i normalno, ocaen e otkako se vrati, U NIKOJ slucaj ne vredi za dadenite pari i toa e mojot stav momentalno, za tie pari sto gi dadoa za nego, a bese izbor na spaleti, mozese podobar igrac da se kupi.
Inace ja retko koga od start hejtam nekogo, ima transferi ok sto sum bil protiv da se napravat uste pred da se kupi igracot, eve i ilicic sea ne go sakam u ekipa, star e, ne vredi da se davaat 15m za nego, bolje da se investiraat vo pomlad fudbaler, ama ima i igraci za koj ne izbrzuvam so hejtot, ko za vesino, zasto iskreno premalce go imav gledano i znaev za nego.

Sto se odnesuva za galjardini, zasluzuva da ostane uste tuka covekot, vo atalanta gazese pred da dojde kaj nas, kaj nas isto super bese otkako go kupija, sezonava samo zatai vo prviot del od istata, ama pred da se povredi odlicen bese, super tandem formiraa so brozovic vo sredina a i odlicno mu legnaa i na rafinja. A u prviot del od sezonata realno mnogu gresese u prosti dodavanja i zasluzuvase da bide kritikuvan, ama i on ko brozovic se preporodi u vtoriot del od sezonava, odnosno u vtorata polovina od istiot.

p.s. koga sme kaj galjardini, izgleda tesko ke se oporavi za lazio, denes imal trening so timot ama bil brzo izoliran i treniral sam, sea za sea vladee pesimizam deka ke bide starter.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.492
Ова со Иличич многу ме нервира, за кур ми се вакви просеци од играчи, ете Милан со Калинич гледам се усреќија... Ај ок вакви ко Лаутаро, од нив или ќе испадне најголем флоп или светска класа играч, трето нема, да се надеваме дека овој ќе испадне класа во иднина, впрочем и од тоа што го имам видено до сега ми има оставено одличен впечаток, ама Иличич... Абе нека атакуваат на Киеза кој кур, дај го Кандрева и ол ин удри на малиот, огин од играч ќе биде во иднина, башка покриен си на таа позиција у наредни 7-8 години ко од шала.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
Ова со Иличич многу ме нервира, за кур ми се вакви просеци од играчи, ете Милан со Калинич гледам се усреќија... Ај ок вакви ко Лаутаро, од нив или ќе испадне најголем флоп или светска класа играч, трето нема, да се надеваме дека овој ќе испадне класа во иднина, впрочем и од тоа што го имам видено до сега ми има оставено одличен впечаток, ама Иличич... Абе нека атакуваат на Киеза кој кур, дај го Кандрева и ол ин удри на малиот, огин од играч ќе биде во иднина, башка покриен си на таа позиција у наредни 7-8 години ко од шала.
Ме нервираш :) Не дека Иличич е фазла од просек, но што имаше еве да речиме Перишич направено пред да го земиме?
Тогаш го дркавте на ваквите просеци и не ви пречеа...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Добро е тимот да има и "squad" играчи за ротација. Нема само првотимци да се пазарат... Иличич е просек, ама ако влегува 80 минута да задржува време како сега тоа што го прави Едер, тогаш немам против. Неверувам дека околу него ќе градат напад, не сме до толку очај.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.492
Ме нервираш :) Не дека Иличич е фазла од просек, но што имаше еве да речиме Перишич направено пред да го земиме?
Тогаш го дркавте на ваквите просеци и не ви пречеа...
Не ме сфаќаш изгледа. Ќе го земаат Иличич, а планираат да останат со Кандрева и евентуално во ЛШ ако играме? :pos: Треба да се испазари едно јако крило, па после нека зимаат Иличич тип на играчи, башка 15 милиони....... Овакви на фри трансфер треба да се земат. Иначе ок играч беше Перо пред да дојде во Интер и да бидеме реални за Иличич е Марадона.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
Не ме сфаќаш изгледа. Ќе го земаат Иличич, а планираат да останат со Кандрева и евентуално во ЛШ ако играме? :pos: Треба да се испазари едно јако крило, па после нека зимаат Иличич тип на играчи, башка 15 милиони....... Овакви на фри трансфер треба да се земат. Иначе ок играч беше Перо пред да дојде во Интер и да бидеме реални за Иличич е Марадона (ЗНАЧИ НЕ НЕ НЕ И НЕ!!!!!).
Не, ти не ме сфати! Ја и би ги пукал за ова, не па да ги бранам, значи и јас го мислам истото.
Само ме нервира тоа што никој не смееше да речи нешто лошо за Перишич, Барбоса, Кондогбија, Марио итн...
Значи се расправавме за тоа дека се МРТВИ просеци и не се ништо поразлични од Иличич сега и се водеа дискусии до бесконечност а јас и неколку други бевме тие што благе везе немаат од фудбалот.

Не брат, не си/сте реални и морам да го кажам тоа, не за да се карам, расправам или вреѓам нешто, туку онака чисто колку да укажам на тоа.

И дај кажи молим те во што беше Перишич подобар од Иличич? Сакаш да споредуваме голови, овој како напаѓач а Иличич како AMF? Во што?
И за нијасни крај краева ќе се расправаме?
И двајцата не се одлепуваат драстично од таа просек линија.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
ja bubreg stavam deka barbosa dokolku go imavme u tim, pa edno duplo bolja sezona ke izigrase od kandreva, koj seuste ima 0 golovi postignato i 1200 promaseni krosevi ( eve mu sansa na kopileto so lazio prv gol da dae. I mario ne trebaa da go dadat u januari, ama ocigledno bese deka ja ima spukano so spaleti, uste posle presot za portugalija kade bese i negoduvase sto ne igra, a momentalno dobro ke dojdese kako konkurencija za sredinata, odnosno u vtor del na sezona, rafinja uste fizicki ne stoese dobro, vesino povreden bese, sea galjardini povreden ali toa e, bidna.

A sto se odnesuva do ilicic, sezonava ima odlicna statistika za atalanta, ama ne e transfer sto ni treba vo momentov, rekov deka vakov igrac moze januari da ti dojde, ko za rotacija plus da se ima ( juve vaka pravea so romulo i ostali takvi nekoi igraci, u januari sto gi zimaa za do kraj na sezona ), ko vtora opcija od klupa, se nadevam nema da izbrzaat so vakov transfer, a i ne se primorani, veke 3ca imaat dogovoreno i toa gore dole solidni transferi se toa.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.492
Не, ти не ме сфати! Ја и би ги пукал за ова, не па да ги бранам, значи и јас го мислам истото.
Само ме нервира тоа што никој не смееше да речи нешто лошо за Перишич, Барбоса, Кондогбија, Марио итн...
Значи се расправавме за тоа дека се МРТВИ просеци и не се ништо поразлични од Иличич сега и се водеа дискусии до бесконечност а јас и неколку други бевме тие што благе везе немаат од фудбалот.

Не брат, не си/сте реални и морам да го кажам тоа, не за да се карам, расправам или вреѓам нешто, туку онака чисто колку да укажам на тоа.

И дај кажи молим те во што беше Перишич подобар од Иличич? Сакаш да споредуваме голови, овој како напаѓач а Иличич како AMF? Во што?
И за нијасни крај краева ќе се расправаме?
И двајцата не се одлепуваат драстично од таа просек линија.
Е ајде де, земи ги успесите и головите на Иличич и Перишич во кариерата и стави све на кантар. Мислам ок е, јас никогаш немам речено дека Перо е класа од играч, него дека е работник на терен и дека е корисен за тимот. Ама не ми го споредувај со Иличич те молам, Аталанта-Торино тип на играч.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
Е ајде де, земи ги успесите и головите на Иличич и Перишич во кариерата и стави све на кантар. Мислам ок е, јас никогаш немам речено дека Перо е класа од играч, него дека е работник на терен и дека е корисен за тимот. Ама не ми го споредувај со Иличич те молам, Аталанта-Торино тип на играч.
Беше опасен во Фиорентина, се двоеше и имаше прилично голем интерес за него. Просек ДА, но ако веќе го споредуваме со Перишич ќе морам да делувам како да го форсирам, пошо грдиов не заслужува да го исклучам од реченица која што во себе го има зборот просек.

Ок е, ти го сфаќам револтот, јас го имам твојот (ако не сличне) став многу одамна, а тоа е дека треба квалитетно засилување со кое ќе знаеме на што сме, а не Иличич, Барбоса, Марио на куроФ!!![DOUBLEPOST=1526595501][/DOUBLEPOST]
A sto se odnesuva do ilicic, sezonava ima odlicna statistika za atalanta, ama ne e transfer sto ni treba vo momentov
Па земено во предвид позицијата на која што игра, и играчкиот потенцијал што веќе го имаме на истата.. мислам дека ќе ни е од корист, нормално ако не се тресни некоја сума енормна.

Kajgana Shop

На врв Bottom