Nikade ne rekov deka e za inter ama glupo e da se pluka po deckoto, sezonava ima 9 gola dadeno vo spanija u mrtviot levante, 2 gola i dade na barselona, i da, bolji e od mocaniot beskorisen vesino na primer, vise ako gledame taka.Син дај бе не ме дупи , Барди бил за у Интер , слободни ке шутирал. Ко што е кило месо ке му влезе некој кој Фредерико Матиело од СПАЛ ке го врати назад у Леванте. За слободни незнам кој ама за центаршутови го имаме Кансело бар за уште против Лацио.
На мвила и скелото се радуваа некои ликови овде, ти за весино се фатиКако бе мочан бил Весино.Па на него дркаше летото сеа мочан го нарекуваш.Истиов муабет што сега го пушуваш за Барди го пишуваше и за Гаља,Весино,Валеро итн,дури и повеќе преувеличувња.
Зависи за која сума...Дека ни е паднат критериумот за играчи знаев,ама до толку дека ни е паднат па Барди да ни биде играч за у Интер не верував!
![]()
ajde kazi kade sum drkal, najdi eden post kade sto sum go velicel vesino. Mozno e da sum rekol da pocekame da vidime sto igrac e, sto odma izmislues vaka muabeti, sum drkal na nego a iskreno ne ni znaev deka postoi na fudbalskata karta, taka ide zborot ...Како бе мочан бил Весино.Па на него дркаше летото сеа мочан го нарекуваш.Истиов муабет што сега го пушуваш за Барди го пишуваше и за Гаља,Весино,Валеро итн,дури и повеќе преувеличувња.
Ме нервирашОва со Иличич многу ме нервира, за кур ми се вакви просеци од играчи, ете Милан со Калинич гледам се усреќија... Ај ок вакви ко Лаутаро, од нив или ќе испадне најголем флоп или светска класа играч, трето нема, да се надеваме дека овој ќе испадне класа во иднина, впрочем и од тоа што го имам видено до сега ми има оставено одличен впечаток, ама Иличич... Абе нека атакуваат на Киеза кој кур, дај го Кандрева и ол ин удри на малиот, огин од играч ќе биде во иднина, башка покриен си на таа позиција у наредни 7-8 години ко од шала.
Не ме сфаќаш изгледа. Ќе го земаат Иличич, а планираат да останат со Кандрева и евентуално во ЛШ ако играме?Ме нервирашНе дека Иличич е фазла од просек, но што имаше еве да речиме Перишич направено пред да го земиме?
Тогаш го дркавте на ваквите просеци и не ви пречеа...
Не, ти не ме сфати! Ја и би ги пукал за ова, не па да ги бранам, значи и јас го мислам истото.Не ме сфаќаш изгледа. Ќе го земаат Иличич, а планираат да останат со Кандрева и евентуално во ЛШ ако играме?Треба да се испазари едно јако крило, па после нека зимаат Иличич тип на играчи, башка 15 милиони....... Овакви на фри трансфер треба да се земат. Иначе ок играч беше Перо пред да дојде во Интер и да бидеме реални за Иличич е Марадона (ЗНАЧИ НЕ НЕ НЕ И НЕ!!!!!).
Е ајде де, земи ги успесите и головите на Иличич и Перишич во кариерата и стави све на кантар. Мислам ок е, јас никогаш немам речено дека Перо е класа од играч, него дека е работник на терен и дека е корисен за тимот. Ама не ми го споредувај со Иличич те молам, Аталанта-Торино тип на играч.Не, ти не ме сфати! Ја и би ги пукал за ова, не па да ги бранам, значи и јас го мислам истото.
Само ме нервира тоа што никој не смееше да речи нешто лошо за Перишич, Барбоса, Кондогбија, Марио итн...
Значи се расправавме за тоа дека се МРТВИ просеци и не се ништо поразлични од Иличич сега и се водеа дискусии до бесконечност а јас и неколку други бевме тие што благе везе немаат од фудбалот.
Не брат, не си/сте реални и морам да го кажам тоа, не за да се карам, расправам или вреѓам нешто, туку онака чисто колку да укажам на тоа.
И дај кажи молим те во што беше Перишич подобар од Иличич? Сакаш да споредуваме голови, овој како напаѓач а Иличич како AMF? Во што?
И за нијасни крај краева ќе се расправаме?
И двајцата не се одлепуваат драстично од таа просек линија.
Беше опасен во Фиорентина, се двоеше и имаше прилично голем интерес за него. Просек ДА, но ако веќе го споредуваме со Перишич ќе морам да делувам како да го форсирам, пошо грдиов не заслужува да го исклучам од реченица која што во себе го има зборот просек.Е ајде де, земи ги успесите и головите на Иличич и Перишич во кариерата и стави све на кантар. Мислам ок е, јас никогаш немам речено дека Перо е класа од играч, него дека е работник на терен и дека е корисен за тимот. Ама не ми го споредувај со Иличич те молам, Аталанта-Торино тип на играч.
Па земено во предвид позицијата на која што игра, и играчкиот потенцијал што веќе го имаме на истата.. мислам дека ќе ни е од корист, нормално ако не се тресни некоја сума енормна.A sto se odnesuva do ilicic, sezonava ima odlicna statistika za atalanta, ama ne e transfer sto ni treba vo momentov