- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Со ваков Гордон вечерва, може да ги плеснат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе.И Ајзеа до лани кинеше па годинава беше аматер во Кавс.И Лав и сите останати исто така.Наеднаш стануваат аматери покрај Леброн.Немој жити се.Нека викнат некој асолен тренер ќе видеме колку ќе бидат аматери.

И на полусезона лани можеше да го трампа за Џорџ или Буги ама издржа до лето и доби уште појак играч во Кајри.Не се ебал сам Ајзеа, него ГМ-то на Бостон изигра најпаметно на светот, му извади максимум на тој миџет, а го донесе Ирвинг, апгрејд х100000000 во однос на Ајзеа.
Не се ебал сам Ајзеа, него ГМ-то на Бостон изигра најпаметно на светот, му извади максимум на тој миџет, а го донесе Ирвинг, апгрејд х100000000 во однос на Ајзеа.
) и на лето верувам ќе биде мамка во некој голем трејд на Селтикси.Hayward имa дoгoвoр дo 2020/21Пa или Смaрт или Рoзиер, некoј ќе мoрa дa си зaмине. Немa шaнси дa успеaт дa ги плaтaт сите игрaчи. Веќе имaaт двa мaкс игрaчи вo рoстер, a вo иднинa ќе требa дa се плaтaт и Ирвинг и Брaун. Бaш ме интересирa штo ќе излезе oд oвoј прoект нa Бoстoн.
Sent from my LG-H830 using Tapatalk