Каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
Sedmica kje ostane na tronot zasekogash. I da opagja ponatamu kvalitetot... Taka da, drugite ste site samo super liga, 5to mesto, cup uefa.

Киоск добија популарност и стандардното македонско мора да проработи.
До пред еден месец бургерот им беше со цена 100/150 со вклучен помфрит, сега е 130/180 без помфит. Значи зголемување на цена упм. Поздрав другари, мило ми беше.

Киоск добија популарност и стандардното македонско мора да проработи.
До пред еден месец бургерот им беше со цена 100/150 со вклучен помфрит, сега е 130/180 без помфит. Значи зголемување на цена упм. Поздрав другари, мило ми беше.
Јадев 2-3 пати таму, хамбургерот беше топ, толку мек и лепчето и плескавицата, ни да те врти стомак отпосле, а и сосовите вкусни ни тешки ни ко вода, иако единствена маана им беше што многу малку помфрит даваа за 150 ден.
И, последниот пат идам, лебот и плескавицата се распаднаа буквално пред мене, патлиџанот со љушпа...
Како што кажа, македонска работа - на почетокот топ и после ќе усерат обавезно

Киоск е најдобро у Скопје за тие пари. Месото им е на ниво на Бруклински и Барбакан, али поише од дупло поефтино.

Пред една година влегов во Барбакан. Земав мени и видов 350 денари бургер. Излегов.
Пред 2 недели собрав некако пари и отидов во Барбакан.
Ми донесоа бургер со големина од хамбургер на Мекдоналдс.
Мало у дијаметар ама крупно.
Се осеќаше дека е квалитетно ама 350 денари, не. Онака, не.
Иначе дента после јадев и благо од Канела, а степав и Doritos од 250г.
Вечерта бев 6 пати во тоалет, се разбудив ноќта од сон 2 пати за во тоалет, и сабајлето бев уште 5 пати, for a total of 13 пати.
Дали беше бургерот, не знам. Ама таму кога ќе влезам повторно знаете? :icon_lol:

Пред една година влегов во Барбакан. Земав мени и видов 350 денари бургер. Излегов.
Пред 2 недели собрав некако пари и отидов во Барбакан.
Ми донесоа бургер со големина од хамбургер на Мекдоналдс.
Мало у дијаметар ама крупно.
Се осеќаше дека е квалитетно ама 350 денари, не. Онака, не.
Иначе дента после јадев и благо од Канела, а степав и Doritos од 250г.
Вечерта бев 6 пати во тоалет, се разбудив ноќта од сон 2 пати за во тоалет, и сабајлето бев уште 5 пати, for a total of 13 пати.
Дали беше бургерот, не знам. Ама таму кога ќе влезам повторно знаете? :icon_lol:
А нешто пиеше?

Јака шарска плескавица слеш хамбургер комбо за 150 денари јадев вчера во Слонче _Мрки Гостилница позади Шити Мол. Шарската беше поголема од моја рака.Компирите не можев да ги дојадам од шо пун бев:DЦел ден држење пун стомак:несвест: Препорачувам дечки

Јака шарска плескавица слеш хамбургер комбо за 150 денари јадев вчера во Слонче _Мрки Гостилница позади Шити Мол. Шарската беше поголема од моја рака.Компирите не можев да ги дојадам од шо пун бев:DЦел ден држење пун стомак:несвест: Препорачувам дечки
Се е добро кај Мрки. Топло ја препорачувам кафаната на секого, не дозволувајте да ве обесхрабрат ентериерот и околината. :D

Да удрам само печат на двата погорни коментари за Киоск, го допреа дното и нема назад, лепче од пред два дена ваљда, стоплено на тостер (:tapp:), а плескавицата сува. После месец дена добија шанса и пак истото.

Да удрам само печат на двата погорни коментари за Киоск, го допреа дното и нема назад, лепче од пред два дена ваљда, стоплено на тостер :)tapp:), а плескавицата сува. После месец дена добија шанса и пак истото.
Секогаш сум се каел кога сум давал втора шанса. Редовно грешат, со знаење на сопственикот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom