Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Сум ти кажал да не ме влечеш за јазик, да не им кажем на људиве сеа дека да не беше Марли на твои 30 године уште немаше да имаш пичка видено :icon_mrgr:
Сеа со кандида, али добро :icon_lol:
брат „да не им кажем на људиве“ а досега пет пати кажа за таа со кандида што работела во трафика во тетово и деко нешо ја клецкал на златни песоци или калитеа малитеа негде :pos::pos:

Дали знаете дека ќе има нов формат, и ќе се вика светско за клубовите, така најавија од ФИФА.

Ако добро прочитав, ќе почне од 2021 и првото светско ќе биде со дирекнти покани од ФИФА. Од Европа ќе има 12 екипи.

Клубовите кои се очекуваат да се натпреваруват, ќе бидат: Реал Мадрид, Милан, Барселона, Бајерн, Ливерпул, Интер, Ајакс, и Манчестер Јунајтед затоа што имаат освоено најмалце 3 ЛШ.

Но на ова листа ќе бидат додадени уште и Јувентус, една екипа од Франција(најверојатно ПСЖ), и уште 2 слободни места ќе бидат во игра за : Манчестер Сити, Челзи, Атлетико Мадрид, Порто, Бенфика и Дортмунд.

Ќе има и екипи од другите континенти.

Се очекува заработката да биде 3милјарди евра за една сезона, 1милјарда ќе оди на контото на Фифа, а другите 2милјарди евра на контото на клубовите кои ќе се натпреваруват. Со самото учеството клубовите ќе заработат над 60милиони евра.

пс. Јувентус го стаиле со врски:kuracc:

Која глупост екипи кои освоиле најмалку 3 ЛШ. И сеа ќе ми игра моментален Ајакс, Интер, Милан пред Сити, Челзи, Атлетико, Наполи? Е тоа е со врски, а не Јувентус. :) Фино лепо да си играат најдобри 12 екипи моментално од Европа или во последни 5 сезони по бодови па да имаат шанса да играат и други екипи кои заслужено ќе се докопаат до тоа место и ќе покажат квалитет во Европа па и заслужено да играат на тоа Светско. Вакви тажен Милан и интер, а и Ајакс не заслужуваат да играат на тоа Светско на клубови.
Ова му иде исто како за Светско во фудбал Италија и Бразил да имаат загарантирано место без да играат квалификации заради тоа што најмногу пати го освоиле истото. :unsure:

DdTZfMAWsAAwTz9.jpg
DdTZdmMWsAArwGQ.jpg
DdTZgFVXUAAuFvT.jpg

Каква е оваа презентација на дресови? :LOL:
Многу креативно исто како оние од Топ Шоп рекламите: И тоа не е све, со купениот производ добиваш добра крпа за бришење стативи и може да се користи како подлога за мокро/нечисто седиште.:pos:
Кога ќе ми текне дека некој имаше пишано дека Интер имал многу јак маркетинг уште толку ми се прави денот поубав.:icon_lol:

брат „да не им кажем на људиве“ а досега пет пати кажа за таа со кандида што работела во трафика во тетово и деко нешо ја клецкал на златни песоци или калитеа малитеа негде :pos::pos:

Таа високата ли?

Кладилница, од тие дивите

Па таа една ја дупел у животот немам за која друга да зборим, а не сум сигурем и оваа дал ја дупеше,или и кажувал у соба зашто има дрес од Интер од тие жутите, најгадните у свет :icon_lol:

DdTZfMAWsAAwTz9.jpg
DdTZdmMWsAArwGQ.jpg
DdTZgFVXUAAuFvT.jpg

Каква е оваа презентација на дресови? :LOL:
Многу креативно исто како оние од Топ Шоп рекламите: И тоа не е све, со купениот производ добиваш добра крпа за бришење стативи и може да се користи како подлога за мокро/нечисто седиште.:pos:
Кога ќе ми текне дека некој имаше пишано дека Интер имал многу јак маркетинг уште толку ми се прави денот поубав.:icon_lol:
Од Nike е ова.

Сум ти кажал да не ме влечеш за јазик, да не им кажем на људиве сеа дека да не беше Марли на твои 30 године уште немаше да имаш пичка видено :icon_mrgr:
Сеа со кандида, али добро :icon_lol:

Дечко ја иам слики! И од тебе и од Зочо! Пи
Кладилница, од тие дивите

Па таа една ја дупел у животот немам за која друга да зборим, а не сум сигурем и оваа дал ја дупеше,или и кажувал у соба зашто има дрес од Интер од тие жутите, најгадните у свет :icon_lol:

Дечко не сум ти ја крив што таа шо ти наводно ја цепеше ти ја запросуваа под вода у некое село португалско бе ахаххахаха

Секако дека биле на Крф, нема проблем, Деко и Марли дното на општеството, заглавиле во некое мочуриште во Дојран со некои емигранти па праат филмови дека биле у Грчка. Хк пу од персони, двајцата би ги пикнал во шолја, би пуштил вода од казанче и око не би ми трепнало.

2311951-48137790-2560-1440.jpg

Buffon1-1170x658.jpg

Заврши како што заслужи, ајт сиктер

Во сабота ќе видите како ќе заврши ;)

Човекот кој со еден потег му направи бродолом на Милан, и еве веќе седма година неможат глава да кренат.

Gol-di-Muntari-1.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom