Ah ova Nigerive kolku gi forsiraat ovaa godina, posto neli lani (2015) izvisija, pa sega sekoja tema moralo da bide so Niggeri, i zosto ne se vika Dear Black People, ebati koreknosta, se pravat da se osekas kriv deka si belec, ama onoj dokumentarecot i bese dobar 13 mislam deka se vikase, jeste deka bese del od kampanjata za Hilarito pred izborite od so deka iskoci, ama ke zeme Oskar.
Сметаат дека од турските серии сме научиле.Добро ова Netflix знаат ли дека Македонија не е во Турција, и е.ам шупците, само турски и англиски превод нуди.
На 15 различни филмови пробав, и на сите турски и англиски преводи самоДобро ова Netflix знаат ли дека Македонија не е во Турција, и е.ам шупците, само турски и англиски превод нуди.
Да знам, веке им пишав на тоа чатот што го имаат, незнае и он а ми ја разбира поентата( пошто и србите што имаат Нетфликс имаат ХР титл) , па ке прател во техничка служба да може да се среди тоа.На 15 различни филмови пробав, и на сите турски и англиски преводи само
тоа не е ништо полошо од тоа што гугл смета дека сме бугари и автоматски се на бугарски преведуваДобро ова Netflix знаат ли дека Македонија не е во Турција, и е.ам шупците, само турски и англиски превод нуди.
Кај мене има и турски и англиски. Види во сетинзите на акаунтот дали има локација, да не си наместил друга земја наместо Македонија?Како ги направивте преводите на некој разбирлив јазик за нас?
Само турски ми дава како опција мене !?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Исто и кај мене е.Кај мене има и турски и англиски. Види во сетинзите на акаунтот дали има локација, да не си наместил друга земја наместо Македонија?
Македонски има само на некои серии, на Ханибал знам дека имаИсто и кај мене е.
Мислев дали има опција за превод некој српски хрватски или македонски?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk