Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цела среќа не се прават сериозни психички проверки за нови тренери во лигава, инаку тој што ќе се нафати да го води Челзи догодина сигурно ќе покаже тешки ментални пореметувања.
Само лудак може да се нафати на работава.
На гостински терен ваљда само?Баш ми е мило за Хадерсфилд и Вагнер. Мал клуб, со најмал буџет во цела лига, со еден тон анонимуси, пак в година ќе игра Премиер Лига. Така се прави тоа кога знаеш што сакаш.
Ливерпул не смее ова да го прокоцка оти се ќе му изнаебам.
Него, дали Арсенал ќе ја заврши сезонава со 0 освоени бодови во новата календарска година?![]()
Ја сум тежок песимист за такви фаци.Валтер Мацари мислам би ве дотерал у колосек
Иначе еве како изгледа табелата за освоени поени во гостиБаш ми е мило за Хадерсфилд и Вагнер. Мал клуб, со најмал буџет во цела лига, со еден тон анонимуси, пак в година ќе игра Премиер Лига. Така се прави тоа кога знаеш што сакаш.
Ливерпул не смее ова да го прокоцка оти се ќе му изнаебам.
Него, дали Арсенал ќе ја заврши сезонава со 0 освоени бодови во новата календарска година?![]()
Не. Ако завршат петти и освојат ЛШ тогаш ќе идат пет англиски екипи.Ако Ливерпул заврши четврти, а ја освои Лигата на шампионите и оди директно, нели се предвидува место за уште еден англиски клуб?