[DOUBLEPOST=1525780013][/DOUBLEPOST]Веќе погоре имат објаснето за преку родител, многу зависи и тој како го земал оти и тоа потекло го разгледуваат. Дај разберете дека ако сите документи се доставени оригинал и се е како што треба они морат да ви одобрат државјанство, е сега што барат влакно во јајце тоа е точно, затоа убаво напоменав дека најмногу 2 години се чека од интервјуто АКО НЕ ТЕ СТАВАТ НА ДОПОЛНИТЕЛНА. Не ми го вртете муабетот само за да си ги оправдате фрустациите[/Q Mojot tatko ne zemal pasos , nego e roden bigarin. sega pokoen .... dedo, baba, pradedo , prababa bugari , celo pokolenie mi e tamo razbirate li , se preselil tuka vo mk. po narodnost bugarin ....sto treba drugo da se objasni !
Veruvajte mi naj iskreno nema potreba od lagi bar tuka kade sakame site da si pomogneme so nekakvi informacii , cekam na dopolnitelna so zapirka sum , tatko bugarin i celo pokolenie mi e bugarsko po tatko so stari dokumenti originalite odneseni vo ministerstvo za pravosudie , na dopolnitelna sum frlen nikako da mi se smeni status , inace statusite si se redea po red , koga dojde posledniot me frlija na dopolnitelna . Inace sum preku konzulat Bitola na intervju krajot na 2015 , prepiskata mie pocetokot na 2016 , posto postata znaete odi na 3 meseci ....kazete da li ima pomos nekakva pravna ili bilo kakva ova stvarno nee fer ..... Daj boze kaj site da e dobroтатко блгарин а синот на дополнителна?????е нема шанси брат тоа освен ако си одговарал кривично.
Последно уредено: