Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бејли нема настап од дербито со Сити а не бил повреден. На твитер се шушка дека Мурињо му има нешто замерено и можно е да си оди.

MEN Sport understands the defender was given permission to miss the Old Trafford event because he was feeling unwell.

Ke видиме што е точно, инаку, да, го нема Баји веќе подолго време, а не е повреден. Него, за ова дојдов. Се надевам дека котруљов на клоци ке го извадат од клубот, ти ебам тоа умислениот, а ла ловрен играч...

Не знам дали сте ставиле, Бербатов снимил бугарски филм каде што е нарко бос и има премиера на 11 мај, значи не е нормален :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[DOUBLEPOST=1525257326][/DOUBLEPOST]
Вирус имал, две недели повраќал и не се движи со групата за да не го зарази уште некој, најверојатно префатил од Лукаку, баш се совпаѓа со дербито. Ги немало ни Ромеро ни Лукаку затоа што се повредени. А и да правиме реално муабет и на дербито го носеше појасот кај рамото, тој проблем треба да му го санираат еднаш засекогаш, не може од дуели да бега (психолошки е тоа знам) само за да се заштити од удар, стопер е.

27 гола и 10 асистенции, не е лошо за Бентеке ниво на напаѓач.
Зависи од која перспектива збориш, ама тоа беше времето кога Роналдо имаше 38-39 гола и беше main character?
Па овие надокнадуваа со по 15-16 голови од кои доста се многу битни, кога сме тепале со 1-0, 2-1,3-2 итн...
Греота е да го споредиш Тевез, Руни со Лукаку, и нив им е битно да направат нешто wow ама објективно не е така..
Лукаку има потенцијал да биде подобар од сите тие споменати, ама сега за сега е многу зад нив...

ОП СТОП НЕ СЕ ВАЖИ, ЗА ПРВА СЕЗОНА СЕ ЗБОРИ, АМА ПАК ТИЕ НЕ БЕА ДОНЕСЕНИ ДА БИДАТ ГЛАВНИ, ОТИ РОНАЛДО ШУТИРАШЕ ПЕНАЛИ, СЛОБОДНИ И ТАКВИ РАБОТИ..

Зависи од која перспектива збориш, ама тоа беше времето кога Роналдо имаше 38-39 гола и беше main character?
Па овие надокнадуваа со по 15-16 голови од кои доста се многу битни, кога сме тепале со 1-0, 2-1,3-2 итн...
Греота е да го споредиш Тевез, Руни со Лукаку, и нив им е битно да направат нешто wow ама објективно не е така..
Лукаку има потенцијал да биде подобар од сите тие споменати, ама сега за сега е многу зад нив...

ОП СТОП НЕ СЕ ВАЖИ, ЗА ПРВА СЕЗОНА СЕ ЗБОРИ, АМА ПАК ТИЕ НЕ БЕА ДОНЕСЕНИ ДА БИДАТ ГЛАВНИ, ОТИ РОНАЛДО ШУТИРАШЕ ПЕНАЛИ, СЛОБОДНИ И ТАКВИ РАБОТИ..

Држи вода твоево, ама ни Лукаку не пуца пенали/слободни.

Не ме интересира мене кој колку талент има, ме интересираат бројки а ова воопшто не е слабо за прва година и со оглед на фудбалот што го играме. За делењето на бројките и Лукаку има со кого да ги дели па пак предничи далеку пред Рашфорд, Марсијал, Лингард, Погба итн. За асистенциите па да не зборам, сите знаете колку се ломотеше дека е глуп фудбалер што не знае топка да смири а не па да створи шанса.

Знам дека не ти е Лукаку најомилена фаца ама сезонава да пробаш да го дискредитираш е смешно, барем најди посоодветни аргументи, како на пример лошиот декември што го имаше и што се согласувам дека наредната сезона не смее да има таков пад на форма.

Не знам дали сте ставиле, Бербатов снимил бугарски филм каде што е нарко бос и има премиера на 11 мај, значи не е нормален :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
15GRTxt.png

Држи вода твоево, ама ни Лукаку не пуца пенали/слободни.
Речено дека од смисла дека тогаш имаавме подобар скор од слободни, повеќе голови, и повеќе пенали оваа сезона 3-4 дали пенали имавме.. Може грешка сум..
Не ме интересира мене кој колку талент има, ме интересираат бројки а ова воопшто не е слабо за прва година и со оглед на фудбалот што го играме. За делењето на бројките и Лукаку има со кого да ги дели па пак предничи далеку пред Рашфорд, Марсијал, Лингард, Погба итн. За асистенциите па да не зборам, сите знаете колку се ломотеше дека е глуп фудбалер што не знае топка да смири а не па да створи шанса.

Знам дека не ти е Лукаку најомилена фаца ама сезонава да пробаш да го дискредитираш е смешно, барем најди посоодветни аргументи, како на пример лошиот декември што го имаше и што се согласувам дека наредната сезона не смее да има таков пад на форма
Не го дискредитирам, ни најмалку тој ме демантира и така треба за тоа е донесен, ама и доста шанса доби од менаџерот оти Мурињо веруваше во него, и сега да го споредуваш со Марсијал кој не добил вистинска шанса откога е донесен па до сега, малку е неблагодарно ама нема везе, битно они да шибат голови... Еден Асенсио и Васкез имаат повеќе шанса од Марсијал добиено а вчера почнаа да играт..

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

dddddd.jpg

Еве ги конечно и "Вашите" Марсијал и Рашфорд сами во напад.
Кој резултат да го очекуваме, 5:0, 6:0...? [emoji2]

E radi ova Ras gree klupa

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Колку на памет играат то чудо едно е. Координација нула. Како првачиња кои прват топка фатиле, така се понашаат на терен. :tapp:[DOUBLEPOST=1525463554][/DOUBLEPOST]Инаку да ни е жив и здрав Де геа, без него сме 10 класи подолу.

Последно уредено:
Колку само фали Валенсија по десната страна.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom