Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А има нешто изјави од Митен дека Марсијал и Погба со сигурност остануваат и наредна сезона. Не ми текнува кај го прочитав тоа
Ако се од Енди тие изјави, точно е ама денес на Твитер секој си става информации и си прилепува извори.

Додека чекам Фелаини,Ерера,Јанг,Смолинг, да им го видам грбот, Марсијал,Погба,Мата,Де Геа поголеми шанси имаат за да си одат...

DaXZruzVQAAFnof.jpg:large

:shook:

Го замислувам Мата покрај О Нил.

treba cistka letovo i da zemi ushte 2-3ca so misli da gi koristi i stvarno kvalitetni igraci, a ne da mi zema igraci od tipot na miki da mu treba vreme da se aklimatizira, pa demek osamen bil, pa demek ne e vo forma bla bla i da ne mi zema cirkuzanti od tipot na lindelof. Ocekuvam kvalitetni igraci, pred se na bek i centralen defanzivec i potoa da zemi nekoj igrach vo sreda, ama dzabe i tehnicar da e najjak pak ce se prikluci vo siviloto i oboli od toj kopacki fudbal, napadot ako saka da zemi nekoj mesto Marsijal, ali ako saka da ostane ushte podobro.

I malce pohrabro da vleguva i pootvoreno vo mechovite, mesto da se zatvora i probuva da ja unistuva igrata na protivnikot, tie neka se plasat i da mislat kako da se odbranat od Junajted i odime na titula. :D

Со Лукаку изгледа ништо страшно ама ќе ја пропуштел наредната а грмушката не сакал толкава плата колку што се шпекулирала ама сакал договор на 2 години, на тоа налетав денес.

Да се потсетиме на лудаков хахаха

Инаку вечер се POTY наградите така?

нешо глумеше кај нас па не стануваше од клупа
само нешо последните утакмици се поремети па имше и едно трескање ко рива на суво

Sent from my iPhone using Tapatalk

Наградите се вечерва...засега Деметри Мичел најдобар кај резервите, најдобар гол тој на Матич против Кристал Палас.

Едит: ДДГ Играч на годината од соиграчите. .

Едит 2:Одличен гест на Мурињо. Ненајавена награда како Играч на годината од страна на менаџерот и му ја додели на Скот МекТоминеј.
Инаку заборавив кај младите за најдобар е избран Чонг.

Едит 3: ДДГ е избран и за Играч на годината од фановите (Сер Мат Базби наградата). Ми се чини дека втор или трет пат ги зема двете награди заедно.

Убедливо најдобриот и најконстантниот поедниец на Јунајтед и Жозе мора да размисли да му ја даде капитенската лента од следната сезона.

Последно уредено:
Дали само мене ми се глупи наградиве т.е пред време?Уште 3 утакмици има за играње и може поубав гол ќе дае од оној на матич.Истово се однесува и на ниво на лига.

Дали само мене ми се глупи наградиве т.е пред време?Уште 3 утакмици има за играње и може поубав гол ќе дае од оној на матич.Истово се однесува и на ниво на лига.
Така е.
Веројатно долга им е сезоната, па сите чекаат последно коло (куферите спакувани), и да фатат по свет. [emoji2]

Бејли нема настап од дербито со Сити а не бил повреден. На твитер се шушка дека Мурињо му има нешто замерено и можно е да си оди.

[DOUBLEPOST=1525257326][/DOUBLEPOST]
Бејли нема настап од дербито со Сити а не бил повреден. На твитер се шушка дека Мурињо му има нешто замерено и можно е да си оди.
Вирус имал, две недели повраќал и не се движи со групата за да не го зарази уште некој, најверојатно префатил од Лукаку, баш се совпаѓа со дербито. Ги немало ни Ромеро ни Лукаку затоа што се повредени. А и да правиме реално муабет и на дербито го носеше појасот кај рамото, тој проблем треба да му го санираат еднаш засекогаш, не може од дуели да бега (психолошки е тоа знам) само за да се заштити од удар, стопер е.

27 гола и 10 асистенции, не е лошо за Бентеке ниво на напаѓач.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom