B
Bafra
Гостин
А ти живееш за тој ден, нели ?![]()
Од каде тој заклучок ... јас немам ништо против САД. Барем оној капиталистички настроен.
Повеќе мерак ми се прави ЕУ населението што стана пролетерско

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти живееш за тој ден, нели ?![]()
Што е ТПП, колку се намалени даноците и на кои граѓани, која невработеност е намалена? Кај се статистиките што го докажуваат тоа?ТПП, намалување на даноци и намалување на невработеност.
Читај повеќе, не можам да ти ги цртам сите параметри. Башка тоа што нема да прифатиш ништо, како и твоите другарчиња кои ја сакаат Даночната реформа на Трамп, мислејќи дека е на Килари или на Сандерс. Се работи за перцепција која е вметната во глупавите американски глави кои не знаат да анализираат, па макар и таа реформа да ја прочитаат, туку формираат став за материјата врз основа на предлагачот!Што е ТПП, колку се намалени даноците и на кои граѓани, која невработеност е намалена? Кај се статистиките што го докажуваат тоа?
Буквално никакви докази не достави за било каква позитивна работа од Трамп. Кој и да е ќе ти бара било каков факт, доказ, па мајка му стара десничарите беа тие што цело време квичеа дека ги обвинуваат без факти а вие сте сеа тие што фалите без докази. СтрашноЧитај повеќе, не можам да ти ги цртам сите параметри. Башка тоа што нема да прифатиш ништо, како и твоите другарчиња кои ја сакаат Даночната реформа на Трамп, мислејќи дека е на Килари или на Сандерс. Се работи за перцепција која е вметната во глупавите американски глави кои не знаат да анализираат, па макар и таа реформа да ја прочитаат, туку формираат став за материјата врз основа на предлагачот!
Јас ти одговорив на прашањето, вака само се кочиш незнаејќи ја материјата врз која носиш суд исто како твоите другарчиња. Немој да бидеш како нив.![]()
Ме праша што е тоа ТПП. Какви докази за добро сработена работа сакаш тука, да бареше нешто конкретно ќе прашање каде јас ја гледам добро сработената работа на Трамп околу овој договор! На ова прашање немам намера да ти одговорам со оглед на тоа што имаш се’ на интернет и можеш да си прочиташ. Даноците се намалени за сите граѓани на одреден времески период. И тука имаш докази во врска со невработеноста.Буквално никакви докази не достави за било каква позитивна работа од Трамп. Кој и да е ќе ти бара било каков факт, доказ, па мајка му стара десничарите беа тие што цело време квичеа дека ги обвинуваат без факти а вие сте сеа тие што фалите без докази. Страшно
Ме праша што е тоа ТПП. Какви докази за добро сработена работа сакаш тука, да бареше нешто конкретно ќе прашање каде јас ја гледам добро сработената работа на Трамп околу овој договор! На ова прашање немам намера да ти одговорам со оглед на тоа што имаш се’ на интернет и можеш да си прочиташ. Даноците се намалени за сите граѓани на одреден времески период. И тука имаш докази во врска со невработеноста.![]()
Ќе видиме како ќе заврши, тој сака повторно да се преговара за одредени прашања, колку што разбрав јас вчера.Ова беше успешниот потег
Нормално. Нема да слушнеш дека Хилари ја прекиналаИма муабет дека Трамп преку својот Твитер акаунт ја прекинал војната во Кореа. Незнам дали е точно ама така нешто слушнав у Златна Копачка прееска.
Така де.За Хилари немам слушнато дека ја прекинала.
Ali kvarcaniot kej lapne.Трамп не знам, ама дебелкото заслужи Нобелова за мир.