Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.831
Поени од реакции
17.469
Јас не знам зошто блиски луѓе со кои делам се и сешто ме оговараат, иако никакво лошо дело не сум им направил, згора на се измислуваат работи, а најлошо е што тие работи ги кажуваат на моите роднини. Ствано не знам што ке добијат со тоа што ме оговараат.

Друга работа интелегинција на просечно машко за дискусија ке приметиш кога во еден момент кога ке снема аргументи ке почне со "prashaj ja majkati", "vchera bev so sestrati", "ja ebev bratuchetkati" "dobra bila tetkati".

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Незнaм кaкo земјиве припaднички нa пoрaнешниoт истoчен блoк ги примијa вo ЕУ.Пoљaк,Слoвaк,Чех.....дa не ги нaбрoјувaм aбе пљукнaти кo нaс Фирoмјaните.И у сурaт и нa пoнaшaње.Ги знaaт сaмo Русијa,Америкa и Гермaнијa.Рaди МК oзнaкaтa нa кoлaтa не прoглaсијa зa Мaрoкaнци :pos:Кoнoбaрите кaкo немaaт ситнo бaрaaт пoлa сaaт некoи ситни пaри зa дa им ги oстaвиш,aкo ти ги oстaвaт нa мaсa зa 1 минутa прoсјaци ги нoсaт нa секoи 20 секунди пoминуе пo еден.Акo ги спaсиш ситнишoт oтидoa цигaрите зa 20 минути кутијa целa.Нa пaркинг немa ценoвник те гледaaт стрaнец и oдмa си дoдaвaaт нулa нa ценaтa.Менувaчниците нa 100€ те крaдaт и пo цели 15€ при рaзменa.У дискo им дoјде еднa ќељaицa Пoљaк нa едни тaљaнци a мaсaтa јa нaзидaле oвие претхoднo винa скупи шaмпaњци им бaрa екстрa пaри oн ги oдредувaл прaвилaтa,нејќеa дa му дaдaт ги стaнaa и пијaчките у рaце им ги тутнaa други жртви седнaa.Еднa Англичaнкa се рaспрaвa нa шaнк зa 400 злoти сметкa и нaплaтиле 400 фунти :facepalm: oд кaртицa.Ах бе Слoвени пa дaли биле истoчни,зaпaдни јужни истиoт шљaјм

Член од
25 март 2009
Мислења
150
Поени од реакции
641
Некој ден има да откачам ко овој и жива сила нема да ебам на улиците

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161
Си одам прееска накај дома, убав беше денот денес и прилично бев расположен. Но доволно беше да бидам сведок на нешто кое ме згрози и ми го уништи денот. Наспроти Буњаковец, на ќошот од трговскиот стандард има некои луѓе кои продаваат чорапи, наочари, што ти знам јас. Си го вадат лебот. И денес начекувам тројца џандари им се силат, ги легитимираат и им се закануваат. Знам дека тоа што го прават луѓето е некој вид сива економија и не е фер спрема другите од спроти, што си плаќаат за тезги во пазарот. Ама све да ви ебам, од толку криминалци што имате да ги гоните, на нив се фативте. Што не ги гоните тие со 120 што шибаат со моторите, тие пред Броз што се паркираат со 4 жмигавци. Што кур не одите на Бит пазар? Таму од постојката кај мавровка до влезот на Бит пазар е полно со такви продавачи. Петарди, ножеви, крадени телефони се продаваат таму, а вие се фативте за кутрите македонци чорапи што продаваат. Епа мрш гонетесе у пичку матер. Следно што ќе излезам да гласам за некого на избори, ќе биде за тој што ќе вети дека ќе пушти инспекција на Бит пазар. Преку куров веќе од двојни стандарди. Ако важи законот, за сите ќе важи, а не да се пичкате и да се силите 3ца на еден беспомошен.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Cillian Murphy го вади британскиот акцент и '20s оделото, инаку такви како него на пазарчево во Ѓорче колку сакаш.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.364
Поени од реакции
38.672
Знаеш дека треба да ги бришеш од животот во моментот кога честитаат роденден на мртов човек. :facepalm: Нема ништо поморбидно од тоа "Среќен роденден" на профил на починат човек. СРЕЌЕН роденден.:facepalm::facepalm::facepalm:

Ф

Флеш

Гостин
Бидејќи излегува најголемиот и најважен Марвел филм,убаво склопено хронолошко видео на настаните во Марвел Космосот.Добро видео за секој дунстер да научи дека филмов е живот.Религија.Најдобро.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Навистина нема смисла секоја можна случка што е бутната во Скопјево и бонус за секаква глупост мора да се закочи сообраќајот, не е нормално ова, не знам што ќе е толкав проблем да се раштракаат малку „дешавкиве“. Еве денес претседателски самит некој што ти јас знам, скраја да е да мора нешто да завршиш во институција или да отидеш кај клиент, пиши пропало на денот. Велес, Куманово, Штип, Прилеп, Охрид ете и патни трошоци може да се извадат. Ама не, бутни се што може да има државава од настан нека биде тука, па и ако не дојдеше Заев да дрда на она дигиталнион саем и не седеше Илинденска затворена 3 дена сонцето немаше да изгрее.

Ф

Флеш

Гостин
У Тафталиџе бев,една жена со ќерка.Кавга.Настрана посматрам.Ќе идела у Сити Мол со другарка и,ја чекала таму.Мајка и: Не може,право дома.Абе ќе одам,не сум мала да ми збориш шо да правам.Реков не може,да не се повторувам.Абе мамо не замарај,ајде чао.

Македонска модерна мама оди до чекор,зборче не може и толку.Малава не ја шиша.Ајде чао :ROFLMAO: Спуштање до коска

На видеово фино лепо имате пример,зошо ги сакам Црнците.Фино лепо мама и кажува интро на малава 12-на ќерка,улази в кола,неќеш.? Шжглаап ....У стил.:cool::D

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Македонскиот етер има потреба од емиси каде што ќе се разговара за политичката состојба во државата.Притоа се соочуваме со сериозно неопфатени теми како што се:слобода на медиумите,владењето на правото,демократските вредности,членство во еу,маргинализација на заедниците.

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Kje mi dadat edna CELA nedela slobodna a ja kje premetnam zila na stapaloto, znaci ne mi se veruva. (n)

I Isprovocirana po ne znam koj pat mora da izdvojam edna posebna grupa na licnosti koi me vadat od petici. Nesovesni i neodgovorni roditeli zgora na se needucirani i prirodno glupi, ednostavno posilno e od mene imam nekoj nagon da im gi grabnam decata i da begam koga kje slusnam deka sekoja budala ima dete pa zal mi e za decata bukvalno a i strav mi e u kakvi licnosti kje prerasnat, ja da sum faktor nekoj u drzavava ili bilo koja drzava ne ti davam be dete da praes neka zvuci i "nacisticki" i cruel i ne znam kako ali ne davam sekomu da ima dete! Pomini dva/tri testa prvo da vidime dali si spremen i dali voopsto si sposoben da gledas dete.

Toa e ekskluzivno pravo be eejj da imas dete! Ne moze ti da igras so necii zivoti koga si elementarno glup i mentalno retardiran!
Pa toa e korenot na seto zlo u edno opsestvo, glup roditel! Kolku i da ispadne pametno deteto i ponatamu vo zivotot da ima i svoi razlicni stavovi pak tie tragi od vospituvanje i tretiranje od strana na glup roditel ostavaat luzni i kje se reflektiraat na nekoj nacin na taa licnost, dali kje prerasne vo devijantna, nesugurna, neproduktivna ili kontraproduktivna licnost za opstestvoto koga togas kje izleze na povrsina, zalno e i za deteto i za tie okolu nego, prakticno decata se idninata a najlesno deteto gi vpiva informaciite i pogledite kon svetot od najmala vozrast posle tesko da se promeni, i tocno deka ima mnogu faktori u kakva licnost kje izrasnes ali ova e pricina broj 1 za mene. Uf se napnav!

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom