Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako proba roma da se otvori mecot ke e zavrsen pred da pocni so slicen rezultat za liverpool jas vecerva bev i iznenaden od pristapot na roma tie mozat samo vo murinjo stil da ne pominat parkiran avtobus i dolgi topki na dzeko nz ni jas zosto ne probaa takaСакаше ЕДФ да излезе со иста тактика како со Барса, само што Барса сезонава има едно два пати поспор напад од оној на Ливерпул. Играа Рома првите 20 мин, Ливерпул им ја остави топката, да се окуражат и да тргнат понапред и преостанатите 70 минути со иста фора, долга топка преку среден ред и шанса за гол, затоа и примија толку а можеа комотно уште 2-3 да примат. Не можеш со брзи играчи како Мане, Боби и Момо да играш висока одбрана, штоперите им беа на 40 метри од гол, скроз погрешна тактика за игра против овој начин на игра на Ливерпул.
Криво ми е што примија два мртви гола, пред се' поради онаа цепеницана умислена Ловрен а пенал ко пенал, на секој и секаде може да му се деси. Треба Џини да го даде она што го промаши после примениот гол и сместа да ги отпишеа. Вака, ќе имаат кураж некаков дека им се вратија на Барса од 4:1, зошто не би можеле и на Ливерпул од 5:2 (иста гол разлика и ист резултат ги носи), само што мислам дека ако повеќе се отвори Рома, офанзивциве на Ливерпул ќе горат по страна и многу често ќе влагаат во шанса.
@Peja989 , ако стигнете до финале или ако освоите ЛШ, уште ќе важат критиките што ги имаше за Клоп на почетокот на сезоната?![]()
Ако освоите ЛЕ уште ќе важат критиките за Арсен од задњи 5 години?
Иначе, критиките ќе стоеја доколку купуваше просек играчи од Естонија и Луксембург, како што можеш да видиш, за тоа после летово неам ништо пишано. Исто, неам ништо пишано кога сфати дека може да игра на резултат а не само да јуриша у напад. Додади на тоа што конечно купи асален штопер и уствари ќе видиш дека јас неам кажано лош збор за Клоп од Октомври месец.
Затоа пишав од почетокот на сезоната.
Како сакаш гледај, ве врати на фудбалската мапа, дури и да не освоите ЛШ, човекот има план, полека има и тим, има игра, малку повеќе среќа и одбрана како последниве неколку месеци и сосем доволно да се вмеша сериозно наредната сезона за ПЛ со Сити и веројатно Јунајтед.
Искрено да ти кажам, да му текнеше на Венгер на време да замине, можеби со Клоп ќе игравме полуфинале на Емирати вечерва или утре, наместо полуфинале од ЛЕ во четврток.
За Венгер и можност Клоп да ви биде менаџер се слагам, само што не ми одговори на прашањето
А зошто не се збора толку за Фирмино ? Батето растура и заради Салах во сенка му паѓа цела сезона, иначе екстра играч. Кога сме кај Салах греота ќе биди на ваква сезона да не освои ништо, настрана индивидуалните награди. Џабе голови џабе асистенции ако не освои ништо
Легендата ги имаше Салах, Де Брујн и Лукаку во исто време во Челси.Мурџо ќе го ротира со Валенсија, верувај ми![]()