Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е поболно, да изгубиш со 100 разлика, или да ти го свирнат во 94 минута...

:sramezliv:

Знаеш што е поболно, да изгубиш три гола предност во реванш и да отпаднеш:cool:

Али овој пат тешко дека Барса ќе се повтори, како и да е јас верувам :rolleyes:

Тудор нов тренер на Удинезе

31347342_2247686565271317_6063446726105104384_o.png.jpg

Одо начисто ги пропадна, 11 порази по ред.

И сега нормално големиот фудбалски маг, експерт, тренерско име, Игор Тудор ќе дојде и ќе изигра 1-0 против Интер во Удине кога на нашиве највеќе ќе им треба за ЛШ. Познато сценарио унапред, коса ќе ми обеле, Форест Витакер око ќе добијам (хинт аватар на Пеја), ќе убијам све околу мене.

И сега нормално големиот фудбалски маг, експерт, тренерско име, Игор Тудор ќе дојде и ќе изигра 1-0 против Интер во Удине кога на нашиве највеќе ќе им треба за ЛШ. Познато сценарио унапред, коса ќе ми обеле, Форест Витакер око ќе добијам (хинт аватар на Пеја), ќе убијам све околу мене.
Доста квичеш бе пред време, ега 3-0 да биде:D

Ова на Стефан колку што е заебанција, има и вистина во истото. Нов тренер во првите неколку кола чуда прави :D

Najiskreno, edno e sigurno, Inter nema sansi da pobedi, nereseno e najmnogu sto moze da zeme od ovoj natprevar.

Ke vidite deka site mekanizmi ke gi iskoristat gubrentus da dojdat do posakuvaniot rezultat a toa ne samo na ovoj natprevar mozno i na drugiot natprevaj koj se igra vo fiorentina.

Бре, уште нерасонети барате оправдување за евентуален пораз вечер ... :popce:

Па уште ќе сме влијаеле дури до Фиренца да загуби Наполи

:pos:

4 кола до крај. Јувентус има бод предност, но објективно потежок распоред.
Наполи се екстра мотивирани но тоа може да значи и дека притисокот им е до плафон.
Во најава е интересен месец мај.

Нека биде шампион подобриот у овие 4 кола, само искрено и длабоко посакувам да нема скандалозни и фаворизирачки судиски влијанија(пред се во полза на јувентус, јер традиција нели) и да се фрли црна дамка на оваа целосно неизвесна шампионска трка, нешто што 5 години не постои во серие а, јер претходни години ова време јувентус беше мање-више сигурен шампион.

Јуве вечер може да победи само ако Спалети се изрезили пак со некоја нова формација или со нови играчи експериментирање. Иначе ќукш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom