- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.011
- Поени од реакции
- 121.809
Денес да кикснат Лацио и Интер за да ги остават во игра за ЛШ, инаку тешко ќе им биде до крајот. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ние ја немаме таа среќа да ни поклонат 2 пенала против Беневенто.![]()
А тебе работно место гробар.На вас треба да ви поклонат мртовечка кола, цел клуб да се затвори и службените простории и административните згради да станат погребално претпријатие. До тука е за дното од клуб.

Не ја одигра Х2 ?Ние ја немаме таа среќа да ни поклонат 2 пенала против Беневенто.![]()
На вас треба да ви поклонат мртовечка кола, цел клуб да се затвори и службените простории и административните згради да станат погребално претпријатие. До тука е за дното од клуб.

Што е уште потрагично повеќето навистина веруваа во тоа, не само навивачки да гласаат.48 гласале дека ќе се шампиони, кој фејл![]()
Комедијант. Па има ли понапатена екипа од Баерн кога се работи за итаљански клубови
Што е уште потрагично повеќето навистина веруваа во тоа, не само навивачки да гласаат.
Кога последните пари ќе ги уплатиш на Милан.![]()
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Takae.... hhhhh
Бреј ако тепа Наполи вечер следна недела покољ ќе биде дербито во Милано, глави ќе летаат на двете страни.
Одамна немало дерби меѓу Интер и Јуве со толкаво значење.Брат, конкретно од Милан сте напатени, да не се лажеме сеаhttp://www.eurocupshistory.com/match/history_land/534-ITA/fc_bayern_munich_against_italian_clubs
14-8-15... Stv sne napateni.