Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам шо ви е филмо ама сите тука се ситите на туѓ неуспех. т.е промашен тип. Чиниш газди на кладилници сте. Дајте олабавете малце. Секој си постира свое мислење. На кој му чини нека препиши или нека си го тера пато..
Мене идеата ми беше да си составуваме ливче со 7 утакмици секој викенд. Дајте од другата недела да составиме едно..

Boce gledas deka te zakopaa, ustvari sam se zakopa i uste kenjas... Eden zezok shamar za tebe ... Da te resetiram treba vo fabricka sostojba mnogu si retardiran ...

Ти брат го допре дното тука прво се жалеше како си пропаднал па сега идиш клаваш утакмици и мислиш дека некој ќе препиши? Од човек кој пишеше дека си го ебал животот тука? Па после мислеше дека јас сум Дерп и дека ти барам да видиш колку си уплаќал. Јас то го викам мизерно, а вие незнам.

Јас колку пати ви имам остаено утакмици тука добитни нека оди нека пресмета некој кај објавите ако сум минуд нема да пишам повеќе тука. А то со закани така дома можиш јас нема да паднам толку ниско.

Јас Кавс на 3.00 онлајн ја имам уплатено.

Ама Кавс со онаква игра со 2 изгубија вчера со тотално незаинтересиран ЛеБрон ама ете непомина и јад паднав тое следен пат ќе клајме некој добитен тип тука се на се Илз тотално паѓаш ниско се покажва културата тука.

Јас немора да се правдам тука јас самиот си знам колку сум плус ова година сум имал и полоши типови уплаќано пд вчерашниот.

Ти брат го допре дното тука прво се жалеше како си пропаднал па сега идиш клаваш утакмици и мислиш дека некој ќе препиши? Од човек кој пишеше дека си го ебал животот тука? Па после мислеше дека јас сум Дерп и дека ти барам да видиш колку си уплаќал. Јас то го викам мизерно, а вие незнам.

Јас колку пати ви имам остаено утакмици тука добитни нека оди нека пресмета некој кај објавите ако сум минуд нема да пишам повеќе тука. А то со закани така дома можиш јас нема да паднам толку ниско.

Ама Кавс со онаква игра со 2 изгубија вчера со тотално незаинтересиран ЛеБрон ама ете непомина и јад паднав тое следен пат ќе клајме некој добитен тип тука се на се Илз тотално паѓаш ниско се покажва културата тука.

Јас немора да се правдам тука јас самиот си знам колку сум плус ова година сум имал и полоши типови уплаќано пд вчерашниот.

Ok Boce.

Јуве - 1 Т1
Челзи - 1 Т1

5.30 коеф на 10 евра.

Некое инфо за отсуства или? Оти позицијата на табелата и формата не се за овај коеф.
Формата со новиот тренер е на Штудгард феноменална имаат самоеден пораз од Магдебург ништо неочекувано
2-3 стрелец имаа стомачен вирус не се 100%(во ростер се), 4тиот стрелец е аут еден од дефанзива аут и уште еден 7ми стрелец чинам аут имаат влкучено 4-5 младинци иначе првиот стрелец им е пеналџија така да земи ги тие понекој друг редослед за тоа колкусе бити играчи

Хокејот денес Казан-ЦСКА 1?
Завршив за годинава со овие уште после 1/4финалињата шознам ЦСКА се мачат али ја сум поке за Х2 Казан се морони двата тима дефанзивни се е можно Казан изгледаат подобро али не би ја на таква багра да ставам пари

Формата со новиот тренер е на Штудгард феноменална имаат самоеден пораз од Магдебург ништо неочекувано
2-3 стрелец имаа стомачен вирус не се 100%(во ростер се), 4тиот стрелец е аут еден од дефанзива аут и уште еден 7ми стрелец чинам аут имаат влкучено 4-5 младинци иначе првиот стрелец им е пеналџија така да земи ги тие понекој друг редослед за тоа колкусе бити играчи

Ја изиграв ама јадоја попара.

мене за денес:

Коња 1 @ 1.60
ЦСКА 1 @ 1.85
Митиланд Т2 @ 1.65
Челзи 1 @ 1.50

Па искрено мислев дека не трола сите, затоа му реков да постира барем еден тикет.
Ако земиш во предвид дека во Македонија на 80% од луѓето примањата им се под 20.000 денари, а некој батка во две недели успева да спи*ка 450.000 денари и мува не го лази, че сватиш дека нешто не штима.

Лацио 2-3 прво и второ
Брондби 2-3 прво и второ
35 квота, на 100че :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom