- Член од
- 5 јуни 2016
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 47
NeBese li na dopolnitelna proverka
NeBese li na dopolnitelna proverka
батец инаку со среќа јас правев интер.(софијата) 05.06 и сеуште тапкам вместо кое бројче си отприлика?!?[DOUBLEPOST=1523956779][/DOUBLEPOST]Промена на статус од денес,интервју 30.05.2017 Софија,со документи преку сестра.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
ЛЕЛЕ им го спика сосе Ј**;::;“„**ЦА на всички во линија........Do sega edna godina i poveke samo gi citav i ne im komentirav nisto.
Na ovie im nema kraj. Se odnesuvaat kako oni da rabotat vo MP oni gi znat zakonite uste da kazat deka i tie odlucuvaat
DOBRO ZAKONOT VIKA DEKA SO POTVRDI NE DAVAAT GRAZDANSTVO.
Sto dobivate vie sto samo sirite negativnosti.
OK razbravme i ne mora poveke da pisuvate za toa deka VUJNAVI JOTOVA nema da potpise.
Ejjj ne mi se veruva koj zlobnici gi ima tuka
SO SREKA NA SITE SO BILO KAKVI DOKUMENTI SITE DA SI DOCEKATE TOA STO STE SI ZAMISLILE. ( SE RAZBIRA I NA TIE SO POTVRDI)
56**/2017батец инаку со среќа јас правев интер.(софијата) 05.06 и сеуште тапкам вместо кое бројче си отприлика?!?[DOUBLEPOST=1523956779][/DOUBLEPOST]
ЛЕЛЕ им го спика сосе Ј**;::;“„**ЦА на всички во линија........
според тебе кога би дошол на ред???отприлика???56**/2017
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Прво финален преглед.Spored iskustvo dali posle dopolnitelna ima finalen pregled ili ne. Direktno polozitelno ili otkaz
Za 10 godine ke ne resat sto sme od 2014Кај мене прво се смени положително, а сега е проверка од вицепрезидентот, бројче 2хх/2014
До јуни има одредени групи бројчиња кои мора да се разгледаат. Тоа тече во месеците март до мај, јас додавам уште еден месец фора значи јуни. Од кога ќе завршат со нив треба да излезе декрет со бројчиња кои ќе одат на дополнителни проверки. Значи овие месеци ќе има промени на.многумина.@fatigoova го прашував. Аирлија нека му е указот сите да си дочекаме. Прашував за да знам зошто fatigova очекува во јуни, и кога можам јас да очекувам пошто сум на положително еден месец.
Ova se odnesuva za poptisuvanje na ukazi ili samo za razgleduvanje prepiski i dali se odnesuva za prepiski do 2016 ili vkluceni se prepiski i od 2017?До јуни има одредени групи бројчиња кои мора да се разгледаат. Тоа тече во месеците март до мај, јас додавам уште еден месец фора значи јуни. Од кога ќе завршат со нив треба да излезе декрет со бројчиња кои ќе одат на дополнителни проверки. Значи овие месеци ќе има промени на.многумина.
Втората група ќе.има иста процедура со краен рок септември.
Ова беше решено во февруари...
Nema da ti pisi koj document osven ako ti fali nekoj od osnovnite dokumenti na pr. za neosuduvan,izvod na rodeni I sl. Ako te stavet na dopolnitelna probaj da najdis star document sto najverovatno nemas, pa posle edinstveno mozis da odnesis potvrda od zdruzenie.Имам прашање за некој кој аплицирал преку прв братучед/ка за пасош.
Во случај следен статус да биде за дополнителна, каков документ би требало да доставам?
(дали ќе пишува кој или мора да прашам)
За сите. Знаеш има доста реакции и се повеќе лица наместо посредниците ги ангаржираат адвокатитеOva se odnesuva za poptisuvanje na ukazi ili samo za razgleduvanje prepiski i dali se odnesuva za prepiski do 2016 ili vkluceni se prepiski i od 2017?
Фала на одговорот. Ги имам однесено сите документи што ми ги побараа па ќе видиме.Nema da ti pisi koj document osven ako ti fali nekoj od osnovnite dokumenti na pr. za neosuduvan,izvod na rodeni I sl. Ako te stavet na dopolnitelna probaj da najdis star document sto najverovatno nemas, pa posle edinstveno mozis da odnesis potvrda od zdruzenie.
180xx/2016Sega za ponovite prepiski so status polozitelno se ceka okolu 3 ipol ili 4 meseca, koj broj go imas, pisi gi samo prvite brojki, nemora cel broj pretpostavuvam deka si nekade okolu ili nad 10000 od 2016 god?