UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам што умараш со страни уназад, терајте си неправда во Серија А темата. Ја убивте темата од вчера батхрт фановите од Италија. Префрлете се таму. Кој бот ццц
Стелт, дај бе иди купи си живот и не ме умарај, ти ебам тоа сеоскиот турски таксист.

Јас сега на раат ја видов снимката и мислам дека се работи за пенал. Вчера ми се виде дека Васкез почна да паѓа пред да го допрат, но тој изгуби равнотежа од допирот со рацете на Бенатја. Колку и да не е фер за перформансот на Јуве, сепак мислам дека беше пенал.

Само го допре, не го турна.
Да го турнеше Васкез ќе летнеше малко поиче а и Бенатија ќе изгубеше рамнотежа.

Само го допре, не го турна.
Да го турнеше Васкез ќе летнеше малко поиче а и Бенатија ќе изгубеше рамнотежа.

И најмал контакт во онаква ситуација е пенал. Да немаше туркање од позади или барем да ја допреше топката, ќе имаше силни аргументи да не е пенал, вака пенал ко солза.

И најмал контакт во онаква ситуација е пенал. Да немаше туркање од позади или барем да ја допреше топката, ќе имаше силни аргументи да не е пенал, вака пенал ко солза.

Топката ќе ја допреше ако Васкез не ја заштитеше со рацете и не дајвнеше.
Минимални контакти или полоши од овој има нон стоп при корнер или слични ситуации па никому ништо.

Топката ќе ја допреше ако Васкез не ја заштитеше со рацете и не дајвнеше.

По 100ти пат, не беше дајв, го турна со раката од зад него и изгуби равнотежа.
Второ, со кој раце ја штитеше? Јас не видов Васкез да ја фати топката со рака.

Стелт, дај бе иди купи си живот и не ме умарај, ти ебам тоа сеоскиот турски таксист.

Ајде позамарај уште малку со тоа колку на Јуве му се вратила кармата од тоа смешната пропала лига. Види го насловот на оваа тема и изгуби се со тие муабети.

П.С Знаеш која ја возам во/на таксито, нели?

По 100ти пат, не беше дајв, го турна со раката од зад него и изгуби равнотежа.
Второ, со кој раце ја штитеше? Јас не видов Васкез да ја фати топката со рака.

Бенатија го допре со рацете за да веднаш ги крене (прво левата па десната) веќе беше во скок.
Васкез при минималниот допир веќе "паѓаше" рацете испружени напред.

Забиви ја снимката.

Ајде позамарај уште малку со тоа колку на Јуве му се вратила кармата од тоа смешната пропала лига. Види го насловот на оваа тема и изгуби се со тие муабети.

П.С Знаеш која ја возам во/на таксито, нели?

Ако Серија А е пропала лига ондак Бундес што е?

Пс: брат ти ламбо да возиш нема да ебеш со вакво понашање

nema sho da zabavi snimka, rio kje mu pleska pak vaka na ronaldo i toa e toa

Настрана ситуацијата од синоќа, пречесто почнаа да се дешаваат вакви работи во ЛШ. Губи и сјај и жар натпреварувањето. Со оглед на тоа каков дуел беше, јас незнам зошто, кој и како го назначил судијава да суди. Имало контакт, ами ете и на Алвес врз Погба во финалето имаше можда и многу поголем контакт па немаше пенал за Јуве, каков ли ќе беше текот на финалето со пресврт на Јувентус? Првиот натпревар фаулот на Рамос врз Квадрадо? Црвениот на Видал прошлата година против Реал. Премногу ''грешки'' има, премногу. Ја гледав текмата со фан на Реал никаква емоција немаше на крај. Одамна ЛШ не е тоа тоа, постарите фанови знаат за што зборувам.

Пс: брат ти ламбо да возиш нема да ебеш со вакво понашање

Извини Билзеријан, ти беше тој со Ламбото и што ебеше. Ајде сега под раче со Стекот и да го заебавате Јуве во Серија А темата...

nema sho da zabavi snimka, rio kje mu pleska pak vaka na ronaldo i toa e toa
Анализа на Англичани, нормално оти ќе го бранат Оливер, немаше да речат да кривец е. Една работа не ми е јасна, ваков дуел суди анонимус судија од држава со ниту еден судија на Светсково, има ли потреба од коментар повеќе.

Анализа на Англичани, нормално оти ќе го бранат Оливер, немаше да речат да кривец е. Една работа не ми е јасна, ваков дуел суди анонимус судија од држава со ниту еден судија на Светсково, има ли потреба од коментар повеќе.
Ne e od vcera snimkava. Od finaleto so Atletiko Madrid e. Chitaj gore na klipot sho pishuva.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom