Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
утре играме за финале на куп а нема никаква еуфорија ебати среќата на шо дереџе се спадна :confused:

Ocigledno e odnapred daena utakmicata .. so mladinci najverojatno ke izlezat po se ova sho mu se desi

Има информација кои се играчи се уште хоспитализирани и нема да бидат во комбинација утре?

Браво момци!
Сега да стегнат заби и да се избори опстанок мора!

Лудило болни па ќе се даела па глумеле местеле и на крај без пари само со наши деца плус ристе играме финале сега уште да се избори опстанок па после нека се бара спознор и прај стадионот браво за денес ми ја испраја неделата ило е ненормален и со искра ако има пенали куп е наш!

Лудило болни па ќе се даела па глумеле местеле и на крај без пари само со наши деца плус ристе играме финале сега уште да се избори опстанок па после нека се бара спознор и прај стадионот браво за денес ми ја испраја неделата ило е ненормален и со искра ако има пенали куп е наш!
ke zazalite sto ke igrate finale.Iskra ke ve otvori ko pasteta uste vo prvo..A i vo ligata ke ve napolnime..Vreme e starite dolgovi da se rascistat.Fala bogu sto ni padnavte vie

ke zazalite sto ke igrate finale.Iskra ke ve otvori ko pasteta uste vo prvo..A i vo ligata ke ve napolnime..Vreme e starite dolgovi da se rascistat.Fala bogu sto ni padnavte vie
А ако јадите уше еден резил ко лани... Тогаш шо прајме ќе до дувате?

Да не биди свинска паштетата па да ја повратите потсети се лани бевте фаворити како поминавте сега сте уште поглеми но за тоа е финале еден натпревар само 90 минути шо значи една грешка на голман одбраната малку нервоза за некој старт и се паѓа во вода верувам во тренерот наш ќе ги мотивира до максимум нашите а вие ако не потцените и со малку среќа се е можно а за лигата ќе видиме скопје не го победивте па зошто нас да не победите плус преку плетвар на сите албански екипи му се сечат нозете шо значи и тука имаме шанса со добро судење плус вас не ви требаат и зависат бодовите...

За денес толку му е силата слаби сме и назад и напред две грешки примивме три гола во првото полувреме јбг сега е важно со победа да тепаме среда во Битола инаку маф ни е планот ни фалат бекој крила абе многу ни фали ама пред се фали салам управа со буџет пустош остаја прошлите управи а овие сега не знам ни дали има управа не се снајдоја најдобро до душа и нема финансии општината вети ама шо се деси после никој ништо не кажа добро е шо имаме 18 играчи но како и да е најмногу ме нервира шо ги слушам на преносот некој тркала до камерата како глумат тренери играчишта се шо знаат а најблиску до фудбал се пред тв екраните тркала невидени

А кај ви е Ристе Илијовски последниве 3 натпревара што го нема ни на клупа, повреден е или тренерот го баталил оти не бил задоволен од него? Дека каде-каде поарен ми изглеаше од овој Благоја Наумоски што волку го форсираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom