Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Ааааа чекај сеа малце, della capitale си е увек покољ, па макар и едниот да е 19то место.
Би се согласила да им праиме пасиљо ако освојат ЛШ :cool: Плус и малце смешно би било да се праи сеа за влез у полуфинале..
Иначе, гарант лично ќе им честитаат Лацијалите, стварно е подвиг да ја елиминираш Барса и тоа со минус 3 гола.
А замисли освои Рома ЛШ, Лацио ЛЕ и у Август имаме Супер куп Рома- Лацио:rolleyes:

Ете што се случува кога Италијаните не искачаат со оној нивен пичкарски жабарски менталитет.

Аталанта против дортмунд така се повлекоа ко пичиња.
Јуве пред да почне текмата им ја предаде фаворитската улога на реал.
Наполи не ми се коментираат.
Милан исто пичкарски пристап против арсенал.

Мора едноставно да еволуираат од она претерано тактизирање, бранење и спора игра.
Абе кој ти е овој муабет за пичкањево? Демек ако изгуби некоја екипа под дифолт пичкарски играла? Баш Јуве не играше пичкарски со Реал, имаа шанси во првото, мислам и пенал не им свирнаа и после маказите на Роналдо се отиде у курац.

Некогаш едноставно квалитетот е тој, не мора секогаш пичарски да е пристаот ако изгубат.

Покољ ќе биде дербито, после толку години е ставено во одличен термин, а и тимовите имаат исти поени.

Стефан не једи гомна, со Фиорентина имавме мн огу шанси, али немавме среќа

А за ова вечерва сеуште сум во транс, како фан на Рома верував, ама сега кога стана реалност, сеуште не можам да си поверувам

Алал да му е !
И првата утакмица требаше да изборат поволен резултат.Ама вака е за подобар сеир.

Јас пак кога играа со Фиорентина се зафркавав демек се чуват за Барса бе, тие стварно се чувале [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

И после Калчо е најбедна лига од 5 најсилни лиги во Европа, од овие англиски фанови ми е преку к.. како што на пример се тие од бивши А1 коментатори сега во МТВ

Сеа шала настрана, Рома сезонава поштено се наоѓа во полуфинале, заврши прва во групите пред Челзи и Атлетико Мадрид, ја шокираа "веќе поминатата" Барселона, башка немаат примено гол дома сезонава. Биле на исто рамниште со Милан, Интер курци-палци, значи нема врска, синоќа ги демантираа миланскиве екипи и докажаа како треба да игра еден тим во Европа...а не ко пичкине Наполи што испаѓаат намерно и на крајот (се надевам) пак ќе останат со курот во раце, значи дефиниција за лузерски тим.

Во Недела еден кец на Лацио како планина... Рома се исцедија на синоќешниот дуел, очекувам да папсаат до 60-70 минута.

Сеа шала настрана, Рома сезонава поштено се наоѓа во полуфинале, заврши прва во групите пред Челзи и Атлетико Мадрид, ја шокираа "веќе поминатата" Барселона, башка немаат примено гол дома сезонава. Биле на исто рамниште со Милан, Интер курци-палци, значи нема врска, синоќа ги демантираа миланскиве екипи и докажаа како треба да игра еден тим во Европа...а не ко пичкине Наполи што испаѓаат намерно и на крајот (се надевам) пак ќе останат со курот во раце, значи дефиниција за лузерски тим.

Во Недела еден кец на Лацио како планина... Рома се исцедија на синоќешниот дуел, очекувам да папсаат до 60-70 минута.

Не избрзувај со заклучоците. :) И Лацио има натпревар во ЛЕ. Колку и да се чуваат за дербито, сепак ќе се истрошат и тие.
Шансите на двете екипи се 50-50.

Н
Пуши Јуве.

Pozz
Несреќно одпаднаја.Чисто само да видите Интер и Милан како се игра дудбал и колку многу светлосни године сте назад со фудбалот.Јуве ќе покуша и догодина ама вие бог знае кога ќе стигнете до елиминацие.

Никад у живот не сум навивал за Јуве ама ми се стемни пред очи за ваков пенал у 95. Буфон не заслужи вакво нешто!

пс: Ама па од друга страна ми е мило што испаднаа за @Bianconero vero да се приземји малку ;)

Пуши кур Буфон!! Хахахахаха
Ќе молим за слике како иде у соблекувална, да видим дали плачеше ка после утакмицата за светско :icon_lol:[DOUBLEPOST=1523479965][/DOUBLEPOST]
Никад у живот не сум навивал за Јуве ама ми се стемни пред очи за ваков пенал у 95. Буфон не заслужи вакво нешто!

пс: Ама па од друга страна ми е мило што испаднаа за @Bianconero vero да се приземји малку ;)

Буфон највише заслужил вакво нешто.
Хрк пу, плачи пичко

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom