1TV.mk (национална и интернет телевизија)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Kako ja ima na vip i na koj kanal e a koga na boomtv ja nema i na koj kanal ke bide
Ja ima na vip ( blizoo ) kabelskata televizija mislam deka e na reden broj 13 a na boom tv i na DVB-T ja nema
Neznam na fan stranata na 1 тв pisuvase deka i na neotel treba da ja ima pa neznam neka kaze nekoj dali ja ima na neotel.

Кај се другиве новинари од други телевизии да дојдат да честитаат ? Кај се Заев, Мицкоски, кај е Велија..?
лол

телевизија отвараат, а не чешма во старо негоричани.

Во моментот што емитуваат на 1тв

Attachments

• Screenshot_20180330-121221.png
    Screenshot_20180330-121221.png
    207,5 KB · Прегледи: 46
Во моментот што емитуваат на 1тв
Пред малку имаше Вести со звукот како од влез у тунел кога пробувам да фатам радио станица во кола. Шуштење и ехо на гласот иритирачки.

Ај простено им е уште не се адаптирале на ново и уште тестираат.

Почитувани

Ве информирам дека новиот канал ќе биде достапен на нашата телевизија во текот на наредните денови .

Вие немата потреба да го исклучувате Вашиот ресивер .

Каналот ке биде поставен на позиција 12 .

-Малку поинаков одговор на меил од Телеком.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Тие што имате андроид има програма vt-view source во која ќе го напишите линкот live.1tv.mk/live ќе одите во опции на програмата search ќе напишеш m3u8 и ќе кликниш на линкот ќе одбереш со која програма ќе се отвори пример XMTV и ќе го гледате стримот на телевизијата

Ај не можете уште малку да ги позамарате за кога ќе ја пуштат телевизијата?
Најјако ќе е ако тој или таа што им враќа на пораките да ги дупи, да бе да еве денес ќе ја пуштиме. Другиот ден пак ќе праша некој и таа или тој пак, да бе еве денес ќе ја пуштиме.

Најјако ќе е ако тој или таа што им враќа на пораките да ги дупи, да бе да еве денес ќе ја пуштиме. Другиот ден пак ќе праша некој и таа или тој пак, да бе еве денес ќе ја пуштиме.
Па да де дупат малце, преку глава им е цел ден пред компјутер да штракаат по тастатурата па понекогаш и гледаат да ни дадат некој позитивен одговор макар и излажат само да не досаѓаме толку многу.

Znaci i na vip ( blizoo ) ja ima i na neotel ( neotv ) ja ima samo uste na Telekom ( MAX TV ) da ja pustat se nadevam deka vo skoro vreme ke ja ima i na MAX TV.

Znaci i na vip ( blizoo ) ja ima i na neotel ( neotv ) ja ima samo uste na Telekom ( MAX TV ) da ja pustat se nadevam deka vo skoro vreme ke ja ima i na MAX TV.
Викаат наредна недела ама не се знае еднаш едно ми пишуваат еднаш друго, но јас сум упорен ќе им досаѓам нека им чади главата :pos:Мора да ја пуштат уште таа им фали од македонскиве канали.

Викаат наредна недела ама не се знае еднаш едно ми пишуваат еднаш друго, но јас сум упорен ќе им досаѓам нека им чади главата :pos:Мора да ја пуштат уште таа им фали од македонскиве канали.
Neznam zosto vcera ne ja pustija 1 tv koga bese pustanjeto na tv nova odma uste ne bese pustena tv nova na kanalot na MAX TV ja imase so promo videa a sega 1 tv pocnata a uste ja nema na MAX TV cudno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom