И
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уствари уште не им е ни почната програмата, цело време репризата од отварањето...Ама со ваков стрим ако планираа само да останат ништо немаше да биде од тв.Овие од Телеком збунети германци не знаат ништо.Нити кога ќе ја пуштат нити дека добила дозвола телевизијата, освен ако се прават паметни па пишуваат/зборат како ќе им кажат од таму да не отарасат да не досаѓаме.
Еве сега ми пишаа денес ќе ја пуштат.![]()
Ќе ја пуштат само треба време да помине за да видат како еОвие од Телеком збунети германци не знаат ништо.Нити кога ќе ја пуштат нити дека добила дозвола телевизијата, освен ако се прават паметни па пишуваат/зборат како ќе им кажат од таму да не отарасат да не досаѓаме.
Еве сега ми пишаа денес ќе ја пуштат.![]()
А за Нова тв гледам чекаа да помине време да видат како е или пак за било која албанска телевизија.Ќе ја пуштат само треба време да помине за да видат како е
Ваљда на време средиле. Овие до пред некој викаа само на интернет ќе биде.А за Нова тв гледам чекаа да помине време да видат како е или пак за било која албанска телевизија.
Нова тв уште прв ден не беше почната со студиска програма и само вртеа уште најавна шпица на repeat Телеком ја имаше пуштено.
Ќе ја пуштат само треба време да помине за да видат како е[/QUOTE
Na 1 April ke ja pustat na boomtv
Kako ja ima na vip i na koj kanal e a koga na boomtv ja nema i na koj kanal ke bide[DOUBLEPOST=1522400230][/DOUBLEPOST]Jas vcera koga gi prasav vo Telekom mi rekoa deka ke ja ima no neznaat od koga i mi pisaa naskoro e sega koga naskoro dali za den dva 1 nedela ili 1 mesec neznam bas cudno a vip ja imaat.
A na boomtv koga ke ja imaТелевизијата ќе биде пуштена штом се завршат административните работи. Каналот ќе се појави сам, нема да има потреба од исклучување на ресиверот.
Се надеваме дека ќе биде во текот на овој ден.
-Ова е одговор од Телеком.