Постари или помлади партнери?

M

**MEMORY**

Гостин
Пред 2-3 години ме привлекуваа помали машки, не знам зошто ама таков ми беше периодот. Се плеткав со еден помал од мене 2 години.
Од тогаш помал? - Нема шанса. Сега маам на нешто повозрасно, се знае, поголем ќеиф прави тоа.

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Otsega i vo idnina samo postari pozreli muzi ne zeleniki preku glava od takvi nedozreani!

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Постари поискусни разбира се. Aма разликата во годините да има некоја нормална граница :)

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Не коментирам за ова прашање. Си знае таа и тоа ми е доволно.
Го чекам моментот кога таа ќе ме разубеди во едно мое размислување.

Член од
27 јануари 2007
Мислења
156
Поени од реакции
0
Za masko mu odgovara pomlada devojka, a za zensko postar decko, normalno. Takva e psihologijata na lugeto.
0-15 godini razlika e ok.

ma kakvi godini..... ljubovta ne znae za granici

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
VirtualVlad ja sum 7 godini razlika so deckoto pa mislam i toa deka e mnogu.. Ama 15 pa premn se :/

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Па зависи
Мислам дека многу ретко некое женско сака помало машко - многу е несозреано
Не ти ја разбирам реченицава. За кого тврдиш дека е несозреан во случајов, за женското или за машкото?

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
ех , колку само е вистина дека постарите девојки (се мисли на 25 - 30) години сакаат помали дечковци , но не за врска туку за забава.. Лично го имам искусено тоа.. Добро е со постара девојка , но ништо не е слично на чувството кога си со генерација , или нешто помала од тебе. Сепак како што си знаеме , исклучоците не се ретки!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Имам два одговори на прашањево.

1. Сакам повозрасни заради предрасудата дека се позрели (што не е точно бидејќи во новиот век помладите знаат да се однесуваат и размислуваат далеку по зрело од повозрасните)

2. Сакам помлади заради физичката убавина. За мене е попривлечна провокативноста и покажувањето кожа на девојките знаејќи дека тоа пали и жари, отколку сериозната мистичност на возрасните во стил “да видиш јас што знам...“.

Значи, како заклучок од двете точки, сакам помлади... :)

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
haha da ne mora da znaci deka ako se postari se poiskusni:):):) i jas nekako kako viktorce si razmisluvam:):)

P

Polaroid vanity

Гостин
Sve e relativno,ama bre obozhavam pametni,duhoviti,seksiljavi,postari,ne mazhinja tuku mazihsta,uuuuuuuh!:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom