Постари или помлади партнери?

Секогаш сум ги наоѓала за попривлечни постарите. Со врсници иде некако ама со помали од мене:nenene:

Какви биле, не е тоа некој проблем. Важно да ни оди муабетот :).

samo da ne e pregolema razlikata inaku ne e vazno koj e postar a koj pomlad.

Штознам... Некако не се важни годините барем според мене. Инаку мојата женска е поголема од мене 2 години и тоа ништо не ми менува. Важно е да се има муабет, разбирање, љубов...

помали до 3 години, со постара сум бил пробал , макс 1-2 години, можеби е и тоа многу :) важно е да те цени, разбира почитува и сака

Постари или колку мене сакам ... Помладите ми се одбивни од самиот факт дека не сакам да солам памет и да изигравам мама. :devojkr:

постаро секако,или пак нешто на моја возраст или у близина не би се плеткал со некое помало од мене 2,3,4 години но сепак се зависи од разбирањето,почитта,љубовта..... како што напомена и скорпио:toe:

Najcesto mi se pogagjaat pomladi od mene zatoa sto izgledam pomlado od godinite, razlikata pocnuva od nekolku meseci pomladi do max 3 godini. Uzas dosadno mi e so nekoj postar koj samo zboruva za rabotata i izleguva po dosadni kafici se oblekuva vo kosula koga ide na kafe, ne ode po zurki i nema veze od zivot. Pomladite se pootvoreni i mozes da se zabavuvas dobro so niv bez da te udavat na tema kolku seriozen treba da bides vo zivotot i deka treba da razmisluvas za idninata. Najdolgata vrska mi bese so tri godini pomlad decko od mene i super se razbiravme i ludo si pominuvavme kade i da bevme.
Se razbira ima i toa granica i bitno e kolku pamet ima deckoto, so nekoj pilistarec ne bi imala sto muabet da napravam a i ne mislam na nekoj majka da mu izigravam.

И постари и помлади, ако има привлечност има..Али помал максимум 2 години и позрел, а постар може и до 10 години , можеби и повеќе не би ми сметало, сепак зависи од човекот, битно да има млад дух, а оформена личност, мх милина

И едното и другото има предности...
@ Dream - Постариот можда носи кошула за на кафе, ама нема да ти каже дојди дома да гледаме филм ако му се праи нешто, он ќе ти каже дој да видиш шо вкус имаат кондомиве шо ги земав.

И едното и другото има предности...
@ Dream - Постариот можда носи кошула за на кафе, ама нема да ти каже дојди дома да гледаме филм ако му се праи нешто, он ќе ти каже дој да видиш шо вкус имаат кондомиве шо ги земав.

Zasto mora nesto da se kaze ako sakas da imas sex i zasto mislis deka samo maskoto saka da pravi nesto??? Mene nikoj ne moze da me smuva, natera ili ubedi nesto da pravam sto ne bi sakala, dovolno sum samostojna i sama da odlucuvam:pipi:

Битно е да има хемија...годините не се битни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom