Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
So kakvi dokumeti si besef Li na dopolnitelna i kakov dokument podade?
So sreka
Па пишав бе другар немав никаков документ , преку прв братучед сум. По ова што го читав на форумот се разочарав, но поминав на совет и еве ме кај вицето. Се надевам ќе оди добро и таму. Мислам дека играше улога интервјуто. Добро поминав на интервјуто.

Па пишав бе другар немав никаков документ , преку прв братучед сум. По ова што го читав на форумот се разочарав, но поминав на совет и еве ме кај вицето. Се надевам ќе оди добро и таму. Мислам дека играше улога интервјуто. Добро поминав на интервјуто.
Ma kakvo intervju, tie sto ne se na dopolnitelna I se so bratucedi, tetki,vujkovci,potvrdi I sl poveketo izgleda gi pustaat no tie sto se na dopolnitelna I se so istive dokumenti ocigledno voopsto ne se macat da gi razgleduvaat I na kup poveketo gi odbivaat ova e za tie od 2014, kako ke pravat so drugite na dopolnitelna od drugite godini ocigledno naskoro ke vidime, no ne e na arno

Здраво луѓе, ме ставија на дополнителна проверка и ми пишува да доставам други документи најкасно до 23.04.2018. Јас документите ги поднесов уште во Јануари. Некој што има искуство од прилика после колку време ти ја разгледуваат стапката. Знам дека неможе да се каже конкретно колку време, па барам некој што е поднесол документи и му се разгледени истите.
Кај мене се смени за месец дена (од доставувањето на док.) од дополнителна во финална проверка.

Sto znaci ova proverka od viceprezidentot dali moze da me odbije idem preku brat mi ima bg.pasos site filtri gi pominav so polozitelno i sega pak na proverka od vice.27.10.2016 sum bil interviju sofija .POMAGAJTE!!!!

Sto znaci ova proverka od viceprezidentot dali moze da me odbije idem preku brat mi ima bg.pasos site filtri gi pominav so polozitelno i sega pak na proverka od vice.27.10.2016 sum bil interviju sofija .POMAGAJTE!!!!
Може. Ама и не мора. Најлошо е да има проблем со некој документ. Ќе си прашаш и после ќе си однесиш. Не е страшно

Може. Ама и не мора. Најлошо е да има проблем со некој документ. Ќе си прашаш и после ќе си однесиш. Не е страшно
Кога го возиш камионот? 24/7 си на форумов.

Возам нешто друго, ама може ќе навредам некој. Ај истрпи ме до 15 април
Од кога си регистриран тука има повеќе од 6 месеци и секој ден си тука по цел ден. Рече 3 месеци возиш камионот а 3 правиш пауза. Е сега кого лажеш кога повеќе од 6 месеци нонстоп си на форумов?

Од кога си регистриран тука има повеќе од 6 месеци и секој ден си тука по цел ден. Рече 3 месеци возиш камионот а 3 правиш пауза. Е сега кого лажеш кога повеќе од 6 месеци нонстоп си на форумов?
Сигурно не лажам, знаеш во еу немаат интернет, таму гпс и телефони нема... само парите од дрво ги бериме... да не си опседнат по малку?[DOUBLEPOST=1522184575][/DOUBLEPOST]
Se javi u sk.ambasada odma me otkacija mora da cekas
Ако те одкачија, биди упорен Софија јави се

Кога го возиш камионот? 24/7 си на форумов.
Не го замарај човекот, он си има Селф-Драјвинг Тракс од оние новите и не се замара со шофирање, а на форумов е нонстоп за да си фати женска. Ќе те молам без провокации, не сме сите сиромашни на форумов.

Сигурно не лажам, знаеш во еу немаат интернет, таму гпс и телефони нема... само парите од дрво ги бериме... да не си опседнат по малку?[DOUBLEPOST=1522184575][/DOUBLEPOST]
Ако те одкачија, биди упорен Софија јави се
Ти си 24/7 на форумов. Кога и да се вклучам ти си тука и нонстоп пишуваш. Значи ако јас сум на работа 8 часа, јас немам време да висам на форуми кога имам друга работа. Ти дури возиш пишуваш? Знаеме сите колку се ригорозни казните на запад за зборење на мобилен дури возиме? Дај не се бламирај веќе.

Не бе сега само сакам да сум досаден... анд ај ем енџоинг ит[DOUBLEPOST=1522185456][/DOUBLEPOST]
Не го замарај човекот, он си има Селф-Драјвинг Тракс од оние новите и не се замара со шофирање, а на форумов е нонстоп за да си фати женска. Ќе те молам без провокации, не сме сите сиромашни на форумов.
Фрустрира ли брунхилда да после сите твои скрин шотови да нема врска? Да згрешиш
Сакаш да ми бидеш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom