Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Denes potpisan ukaz broj 21 broj na molba 142../2015,cekav potpis od 30.11.2017, so stari dokumenti vencanica od baba i dedo dostaveni uste od pocetok ostaveni orginali na intervju.Pozdrav na site,sekoj da si doceka kako mene.
Честитки!!! Беше ли на проверка од вицепрезидентот?

Убава вест замене денеска.
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија.

Сега кралицата да видиме дали ќе ме удостои.
Интервју конзулат 11.2016 документи преку прв братучед.

Ne,mi bese ostavena samo vencanicata na intervju posle toa odnesov vo oktomvri izvodi orginalni prevedeni tie so pocnav procedura da se povrzam pak so vencanicata taka mi kaza posrednikot da ne me stavele na dopolnitelna.od koa mi odobrii sovetot denes samo promena potpis pozz i fala da si docekas i ti.

Denes potpisan ukaz broj 21 broj na molba 142../2015,cekav potpis od 30.11.2017, so stari dokumenti vencanica od baba i dedo dostaveni uste od pocetok ostaveni orginali na intervju.Pozdrav na site,sekoj da si doceka kako mene.
Сo среќa некa е,сaмo дa ве прaшaм пишувaше ли нaциoнaлнoст вo венчaницaтa?

Честитки[DOUBLEPOST=1522157598][/DOUBLEPOST]
Tolku mi e relax zivotot i nemam namera so takvi kako tebe ni sekunda da trosam posto ne vredis
Прпа а?[DOUBLEPOST=1522157749][/DOUBLEPOST]Значи и јас почнав да верувам дека сум посредник.

Не знам зошто напнувате давале не давале. Никој не ваѓа државјанство врз основа на форумов. Ако сакате и 100 души по ред да напишите давале/не давале тој што е решен ќе си поднесе. Милион други фактори влијает за тоа а не врз основа на некоја хипотетичка личност тука што ќе напише.

Форумов е последниот стадуим на некој што ќе поднесе , односно прво поднесува а потоа бара на интернет тема за да прочита од некој што поднесле.

ЗНАЧИ ДА ЗАКЛУЧИМЕ: Клучниот момент за некој дали ке поднесе или не, НЕ ЗАВИСИ од форумов и зато не се напинајте да пишувате дали давале или не туку мојте само корисни информации за целата процедура да давате.

Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р

mene ovoj status mi e veke 3 meseci, znae nekoj kolku vreme se ceka vicepremierot da potpise ??

Еееее најтешкиот дел е тука. Мислам нема одредено време и мислам дека вицето може и дополнителна проверка да ти направи.

Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија.

So kakvi dokumeti si besef Li na dopolnitelna i kakov dokument podade?
So sreka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom