i na mene mi e ovoj status,vaka stoi veke 3 meseci,treba vicepremierot da potpise
Koe brojce si i jas cekam 3 meseca jas sum 13xx/2016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i na mene mi e ovoj status,vaka stoi veke 3 meseci,treba vicepremierot da potpise
ko ce pocvate da dramite tuka... shekspir.... sofokle tragedii.... aman aman aman od umni poumni najumnite.... i so e novoto so ti kazal toj so ti kazal... site go citavme dokladot od to so bese na 7 mart http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/2597/steno/ID/4980Па, за сите. Информацијата која ми ја дадоа е дека сите ги разгледуваат. Така ми е кажано затоа ви реков, ќе видиме. И јас сакам што поскоро да биде зашто се изначекав. Ама кога ќе ги соберам сите информации кои ги прочитав и ми беа кажано во претходните 2-3 месеци од различни извори, ваљда многу набрзо, ако не сеа, до јуни
Дај боже да е така![DOUBLEPOST=1522096068][/DOUBLEPOST]
ако ме мислиш дека мене ме нема, тогаш можеби не си баш во право, само шо не киснам но се уклучувам секој 6-7ми ден зашто ми е смачено да скокам страници. И плус коментирам кога стварно имам некоја новост или чисто да се вклучам во здрава дискусија.
90% од муабетиве се повеќе лични и служат за ДЕЗинформирање и празнење лични фрустрации
се надевам не си од тие типови поззз
П.С Ако сакате да си помогнете или да ни помогнете, пробајте да соберете информации од проверени, здравословни и веродостојни извори. Има многу луѓе на кои им е јасна работава, посредници кои сериозно си ја вршат работата и не лажат дека со документ од комшија ќе добиете пасош. Значи - соберете информации од повеќе извори + пратете некое време како се одвиваат работите = ќе донесете некаков издржан заклучок.
DokoMentiDecki mi se smeni statusot: По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Na intervju bev na 17.05.2017 zaedno so MM.
Kaj nego e se uste:
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
I sega sto e sledno?
[DOUBLEPOST=1522145734][/DOUBLEPOST]Kade bese na intervjuDecki mi se smeni statusot: По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Na intervju bev na 17.05.2017 zaedno so MM.
Kaj nego e se uste:
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
I sega sto e sledno?
Имаш на веб страната, и телефони имаш на кои креваат слушалка. Дури и директорот крева.. Многу професионални се.Kontakt(meil)ima li nekoj ...od arhivot vo Veliko Trnovo!!!
Ja od 15-ti dekameri so taj statusKoe brojce si i jas cekam 3 meseca jas sum 13xx/2016
С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин. 4*8/2014
С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин. 1*30/2014
С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин. 1*27/2014
С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин. 1*30/2014
С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин. 1*14/2014[DOUBLEPOST=1522150737][/DOUBLEPOST]Очекувам да се јават оние "оптимистите" - посредниците како и да ги наречам исто е, и да кажат дека работата тргнала на подобро,а и да постираат некоја лажна објава.
E sega uste da ima nekoj da kaze so sto dokumenti se odlicno bi bilo[DOUBLEPOST=1522151742][/DOUBLEPOST]С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин. 4*8/2014
С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин. 1*27/2014
С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин. 1*14/2014[DOUBLEPOST=1522150737][/DOUBLEPOST]Очекувам да се јават оние "оптимистите" - посредниците како и да ги наречам исто е, и да кажат дека работата тргнала на подобро,а и да постираат некоја лажна објава.
Znae li nekoj kolku prepiski od 2014 se na dopolnitelna?E sega uste da ima nekoj da kaze so sto dokumenti se odlicno bi bilo