- Член од
- 19 ноември 2011
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 1
Има ли некој acestream линк за SK1 ? Ако може да сподели тука 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бесплатно е, пиратски стримови се. Симни ace stream, најди линк преку reddit и вметни го линкот. Ќе се снајдеш. Минатата година гледав често преку ace stream поради тоа што сакав да пратам на Sky Sports, но знаеше да заебава некогаш, не претерано често али сепак, тапа е кога ќе ти закочи на сред трка.Колку кошта овој пакет стримови/
Аууу, Ботас! Ама ако, неколку места подолу + и Рикардо чинам беше казнет, и оп - Алонсо на 8 стартна позиција.
Подобро е од лани, ќе се борат со Рено и Хаас за шесто место, ми се чини.
А на врвот, некако ко поизедначени ми делуваат. Ме изненадија малку Ферари.
Да, последниот круг на Хамилтон, ама пред тоа неколку пати избиваа на прво место, пред него, или со заостанување помало од десетинка. Штом имаше моменти кога гледав црвен на врвот, ми изгледа ко поизедначени да се малку од лани.[DOUBLEPOST=1521898188][/DOUBLEPOST]изедначени, скоро цела секунда пред нив Хамилтон беше, али сепак ќе видиме можда ќе твикнат нешто ќе сменат па ќе се намали таа разлика.
Must Watch! Kimi у ситуацијава
Го имате за андроид и пц. Има милион спортски канали, ск, арена спорт и што ти не
https://youtu.be/ce2ERvOvz1k
Има Арена и СКNema
sky sport f1
Не го викат за џабе Ice ManMust Watch! Kimi у ситуацијава