Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Има ли некој acestream линк за SK1 ? Ако може да сподели тука :D

Колку кошта овој пакет стримови/
Бесплатно е, пиратски стримови се. Симни ace stream, најди линк преку reddit и вметни го линкот. Ќе се снајдеш. Минатата година гледав често преку ace stream поради тоа што сакав да пратам на Sky Sports, но знаеше да заебава некогаш, не претерано често али сепак, тапа е кога ќе ти закочи на сред трка.

Хамилтон ги уништил ферарињава на квалификациите, изгледа пак ќе гледаме една досадна сезона.

Аууу, Ботас :tapp:! Ама ако, неколку места подолу + и Рикардо чинам беше казнет, и оп - Алонсо на 8 стартна позиција. :vozbud:

Подобро е од лани, ќе се борат со Рено и Хаас за шесто место, ми се чини.

А на врвот, некако ко поизедначени ми делуваат. Ме изненадија малку Ферари.

Аууу, Ботас :tapp:! Ама ако, неколку места подолу + и Рикардо чинам беше казнет, и оп - Алонсо на 8 стартна позиција. :vozbud:

Подобро е од лани, ќе се борат со Рено и Хаас за шесто место, ми се чини.

А на врвот, некако ко поизедначени ми делуваат. Ме изненадија малку Ферари.

изедначени, скоро цела секунда пред нив Хамилтон беше, али сепак ќе видиме можда ќе твикнат нешто ќе сменат па ќе се намали таа разлика.

Хамилтон лагано, ама не го бива џабе слаб шофер болидот сам вози...

изедначени, скоро цела секунда пред нив Хамилтон беше, али сепак ќе видиме можда ќе твикнат нешто ќе сменат па ќе се намали таа разлика.
Да, последниот круг на Хамилтон, ама пред тоа неколку пати избиваа на прво место, пред него, или со заостанување помало од десетинка. Штом имаше моменти кога гледав црвен на врвот, ми изгледа ко поизедначени да се малку од лани.[DOUBLEPOST=1521898188][/DOUBLEPOST]
Must Watch! Kimi у ситуацијава :pos:
:pos::pos::pos:
Дрво < Камен < Метал < Кими[DOUBLEPOST=1521898859][/DOUBLEPOST]https://www.formula1.com/en/latest/headlines/2018/3/formula-1-and-netflix-in-2018-season-deal-.html

Последно уредено:
Утре би требало Кими да се помери да му направи простор на Фетел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom