JB00F
DDoS
- Член од
- 21 јануари 2014
- Мислења
- 3.626
- Поени од реакции
- 2.963
Од ФБ страницата штотуку ми кажаа да барам алтернативи за годинава, па сега видете.Ima nekakva šansa ili veće e odlučeno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од ФБ страницата штотуку ми кажаа да барам алтернативи за годинава, па сега видете.Ima nekakva šansa ili veće e odlučeno?
A na Sport klub vo Mkd ja ima ili ne? Vo Kicevo gazdata na kablovskata veli deka toj ke ja prikazuva na kablovska(jas sum na Max Tv no gi nemam sportskite paketi)Од ФБ страницата штотуку ми кажаа да барам алтернативи за годинава, па сега видете.
-МРТ нема да пренесуваA na Sport klub vo Mkd ja ima ili ne? Vo Kicevo gazdata na kablovskata veli deka toj ke ja prikazuva na kablovska(jas sum na Max Tv no gi nemam sportskite paketi)
-МРТ нема да пренесува
-Ф1 ќе има на СК 1 Србија само
-СК Србија е забранет во МК, и нема да има отстапки/промени на ова прашање.
-Од годинава нема да има фидови како лани на СК 6, од СК официјално инфо.
Заклучок: Годинава Ф1 во МК нема, сите можности и начини за емитување Ф1 ма било кој канал паднаа во вода.
Хрватската ја имаат они, Неотел германската ја има.И на близу има ртл ама изгледа се плаќа плус да ја гледаш
Колку кошта овој пакет стримови/Пошто сме тага и очај, мислам дека годинава ќе се снаоѓаме вака: https://www.reddit.com/r/motorsportsstreams/
Колку кошта овој пакет стримови/