Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Од ФБ страницата штотуку ми кажаа да барам алтернативи за годинава, па сега видете.
A na Sport klub vo Mkd ja ima ili ne? Vo Kicevo gazdata na kablovskata veli deka toj ke ja prikazuva na kablovska(jas sum na Max Tv no gi nemam sportskite paketi)

A na Sport klub vo Mkd ja ima ili ne? Vo Kicevo gazdata na kablovskata veli deka toj ke ja prikazuva na kablovska(jas sum na Max Tv no gi nemam sportskite paketi)
-МРТ нема да пренесува
-Ф1 ќе има на СК 1 Србија само
-СК Србија е забранет во МК, и нема да има отстапки/промени на ова прашање.
-Од годинава нема да има фидови како лани на СК 6, од СК официјално инфо.
Заклучок: Годинава Ф1 во МК нема, сите можности и начини за емитување Ф1 ма било кој канал паднаа во вода.

-МРТ нема да пренесува
-Ф1 ќе има на СК 1 Србија само
-СК Србија е забранет во МК, и нема да има отстапки/промени на ова прашање.
-Од годинава нема да има фидови како лани на СК 6, од СК официјално инфо.
Заклучок: Годинава Ф1 во МК нема, сите можности и начини за емитување Ф1 ма било кој канал паднаа во вода.

Може после првите 2 трки да речеме ќе искочи некој што ќе купи, тогаш малце и цената ќе падне сигурно. Не знам како и на Ф1 им се исплати баш никој да не ги купи правата за одредена територија.

Проблемот е во тој фамозен СК1, ама на српски, кој не смее да се пренесува во Македонија по легален пат. СК нема да го прикажува на СК6 затоа пто едноставно ги нема откупено правата за Македонија. Чаре ви е да бркате стримови, или сателитска.

Немам друга работа ќе земам во недела сабајле на ладново да барам стримови кои не кочат, наместо на топло да си пуштам тв и да си гледам ко човек. Зградата да ви се сруши ебате неспособните.

Na rtl germanskata davaa lani, valjda ke ima pa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мислам од големиве оператори оние кои се на Неотел ќе може да гледаат, бидејќи само RTL емитува Ф1...

И на близу има ртл ама изгледа се плаќа плус да ја гледаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom