Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да и јас го забележувам то кај појќето кога ќе речат ''одам јако вечер кажвајте типој итн.''Вие од старт мислите дека сте добитни и ко ќе ве падни ви иди тешко или одите многу јако на утакмиците со пари кој неможите да дозволите да ги изгубите. Немора да биди флет стејк нека биди јунит ќе си го изиграш фино лепо ќе те падни утре пак ќе има некој тип пак ќе фатиш ако знајш да играш.

Јас овај месец 12 јунити бев минус до 15ти од тогаш до сега се вратив на околу 15 јунити во плус ама во ниеден случај не се вадев или неодев јако да се надевам дека ќе влези.

Пак не ме разбираш, или не сакаш да ме разбереш. Еве нека биде супер анализата, Агут да беше во топ форма, овој другиот за грев, коефициентот за 2-0 беше 1.5. И што со тоа? Обичен бет, ставаш флет стејк, поминува или не поминува, и толку. Ти вака ги претставуваш како за куќа клавање, си правиш самиот притисок, и оставаш дебили на темата да се заебаваат.

Јас разбирам да најдеш нешто со 6+ коефициент и да кренеш узбуна, затоа што на тој начин се заработуваат многу јунитси, со вакви бетови и вакви прикази само мајтап се заработува.
Каде кренав узбуна? Само реков надреализам, затоа што ова е огромно изненадување за мене, толку. Wow морало милион квота да играм за да се трескам за 1.50 не требало. Тенис играм тоа што мислам дека ќе искочи макар и 1.01 квота имало.

Каде кренав узбуна? Само реков надреализам, затоа што ова е огромно изненадување за мене, толку. Wow морало милион квота да играм за да се трескам за 1.50 не требало. Тенис играм тоа што мислам дека ќе искочи макар и 1.01 квота имало.

Јас ти кажав што имав да ти кажам и мислам дека ме разбра, само сега си малку нервен. Ќе се издуваш, ќе ти помине.

Надреализам е да турне 1.5 квота?Не мислите дека некој го пресметал коефициентов?

Бреј глуп народ упм. Надреализам е што изгуби, ЗА МЕНЕ.

Колку и да не е стабилен Пер, утре да земе сет 2.10 е локум.
Против ваков Ноле ако не земе, нека се пензионира.
Фала Моцарт :cool::cool::cool:
Моментот кога се вадиш на најнестабилниот лик во свет (Пер) :D:D.

Како да глумиш експерт за кладење ала Ставро
Спомнувај валуе, флет стејкс,
Затоа што промаши бесмислен тип 2-0 за мизерен коефициент, не вреди ништо за кладење? :)

Драма, у пм.
Нешто слично како кога ти убедуваше дека си начекал валуе бет на Плискова на 1.60 кога губеше со 1-0 во сетови,а главен аргумент ти беше тоа дека она е светски рекет број еден(во тоа време)

Како да глумиш експерт за кладење ала Ставро
Спомнувај валуе, флет стејкс,

Нешто слично како кога ти убедуваше дека си начекал валуе бет на Плискова на 1.60 кога губеше со 1-0 во сетови,а главен аргумент ти беше тоа дека она е светски рекет број еден(во тоа време)

Зошто бе црни Чарли пак си го бараш? Сто пати имаш пробано, сто пати го имаш кркано. Мазохист си, нешто не е во ред со тебе?

Зошто бе црни Чарли пак си го бараш? Сто пати имаш пробано, сто пати го имаш кркано. Мазохист си, нешто не е во ред со тебе?
Затоа што од десет мислења единаесет ти се правење паметен и тоа на завршени мечеви, што не искоментира за Баутиста нешто пред мечот, него чекаше да заврши па после тоа дојде да правиш анализи и да глумиш експерт

Нишикориво ако изгуби од овој мртвиов Милман ќе му ебам матер...

Затоа што од десет мислења единаесет ти се правење паметен и тоа на завршени мечеви, што не искоментира за Баутиста нешто пред мечот, него чекаше да заврши па после тоа дојде да правиш анализи и да глумиш експерт

Кој анализи бе кој црн експерт, тркало едно? Ти не ни разбираш за што се дискутира.

хахахахах царој сте ко ќе се фатите вгуша :D

on topic:

од мене вечерва победа на минесота со њујорк (ретко играм против њујорк, омилен тим јбг)
и хендикеп на голден стејт со атланта на -7
на bet365 прават заедно 2 коеф, доста за дуплање

хахахахах царој сте ко ќе се фатите вгуша :D

on topic:

од мене вечерва победа на минесота со њујорк (ретко играм против њујорк, омилен тим јбг)
и хендикеп на голден стејт со атланта на -7
на bet365 прават заедно 2 коеф, доста за дуплање
Ај молим те среди се, стави на Атланта 10 квота е и ако изгубат неколку разлика дојди овде и изнервирај се, а не за 1.90 да се изнервираш. hhhhhhhhhhhhhh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom