Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фала богу, да се докомплетира надреализмот. Смешки еј, не вреди ништо веќе за кладење.[DOUBLEPOST=1521827940][/DOUBLEPOST]
Шала на страна, секако ќе го играв и без да пишеше, ама не е воопшто таква лопата МоХ ко шо го опиша.
Повели гледај го на следниот турнир ќе видиш за што зборам.

Шала на страна, секако ќе го играв и без да пишеше, ама не е воопшто таква лопата МоХ ко шо го опиша.
[emoji28]
Секако не е,малце полош е од тоа што го пиша Стефан.
Ќе видиш на следниот турнир у Драчево ќе има 282 дупли и 289 неизнудени.

Фала богу, да се докомплетира надреализмот. Смешки еј, не вреди ништо веќе за кладење.

Затоа што промаши бесмислен тип 2-0 за мизерен коефициент, не вреди ништо за кладење? :)

Драма, у пм.

Стефан: ОВОЈ СЕ БЛОКИРА КОГА ИГРА ПРОТИВ БИТНИ ИГРАЧИ!!!

Ммох денеска: Прокоцкува сервис за сет. И пак го добива сетот. Губи 6-2 сет и губи со брејк во третиот. Се враќа комплетно и го добива мечот.

Стефан: Нема врска дека утнав ова што го реков, сигурно некад во следниве 10 години ќе се погоди да заебе работа и тогаш ќе видите вие!

:D

Шала на страна....фалат вакви дешавки у темава :D

Затоа што промаши бесмислен тип 2-0 за мизерен коефициент, не вреди ништо за кладење? :)

Драма, у пм.
Ставро, ај те молам иди играј контра Стрицова и не ми објаснувај за бесмислени типови.

Ставро, ај те молам иди играј контра Стрицова и не ми објаснувај за бесмислени типови.

Си правиш лоши филмови. Прво замислуваш некој супер сигурни бетови како Вавринка и Агут и кога нема да излезат ништо не вреди за кладење. Бет е бет, се кладиш флет стејкс и не се оптеретуваш многу со супер бетовите.

Играв вчера против Барбора. :gjavol:

Си правиш лоши филмови. Прво замислуваш некој супер сигурни бетови како Вавринка и Агут и кога нема да излезат ништо не вреди за кладење. Бет е бет, се кладиш флет стејкс и не се оптеретуваш многу со супер бетовите.

Играв вчера против Барбора. :gjavol:
Тоа со Стен беше од нервоза и голема грешка, ова беше анализиран тип однапред. Го фатив прво коло Ммох ако те занима, чисто да не мислиш од инает дека играв. Ако не излезе немало вредност, ок е Ставро.
Утре да играат дупло повеќе ќе го уплатам и кур не ме боли.

Тоа со Стен беше од нервоза и голема грешка, ова беше анализиран тип однапред. Го фатив прво коло Ммох ако те занима, чисто да не мислиш од инает дека играв. Ако не излезе немало вредност, ок е Ставро.
Утре да играат дупло повеќе ќе го уплатам и кур не ме боли.

Воопшто не ти зборувам за тоа дали излезе или не, или дали имаше вредност или не. За ставот околу кладењето ти зборувам, посебно кога ќе си умислиш некој тип. ОК, анализиран ти беше, (за волја на вистината ти фалеше во анализата моментот дека Агут беше очаен во Индиан Велс, ама ајде) и откако го изанализира го претстави тука како супер тип, напросто непробоен. Откако не излезе, тешка драма.

Воопшто не ти зборувам за тоа дали излезе или не, или дали имаше вредност или не. За ставот околу кладењето ти зборувам, посебно кога ќе си умислиш некој тип. ОК, анализиран ти беше, (за волја на вистината ти фалеше во анализата моментот дека Агут беше очаен во Индиан Велс, ама ајде) и откако го изанализира го претстави тука како супер тип, напросто непробоен. Откако не излезе, тешка драма.
Јас мислам дека нешто не е во ред со Агут.
Посебно на мечот со Чорич,тогаш ѕборев дека не вреди квотата на Агут,меѓутоа тоа што го гледав беше реѕил.

Јас мислам дека нешто не е во ред со Агут.
Посебно на мечот со Чорич,тогаш ѕборев дека не вреди квотата на Агут,меѓутоа тоа што го гледав беше реѕил.

Тешко беше да се каже каква е точно формата на Агут после тој меч. Прашањето беше дали Чорич игра маестрално или Агут е очаен.

Па надреализам е за мене, исто ко Надал што изгуби од Дарсис на Вимблдон, Федерер од Стаковски итн итн. Пред ИВ освои титула Агут, така да муабетот за формата не ти проаѓа.

Па надреализам е за мене, исто ко Надал што изгуби од Дарсис на Вимблдон, Федерер од Стаковски итн итн. Пред ИВ освои титула Агут, така да муабетот за формата не ти проаѓа.

Пак не ме разбираш, или не сакаш да ме разбереш. Еве нека биде супер анализата, Агут да беше во топ форма, овој другиот за грев, коефициентот за 2-0 беше 1.5. И што со тоа? Обичен бет, ставаш флет стејк, поминува или не поминува, и толку. Ти вака ги претставуваш како за куќа клавање, си правиш самиот притисок, и оставаш дебили на темата да се заебаваат.

Јас разбирам да најдеш нешто со 6+ коефициент и да кренеш узбуна, затоа што на тој начин се заработуваат многу јунитси, со вакви бетови и вакви прикази само мајтап се заработува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom