Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве го беДај нека изгуби бе, да биде комплетиран срамот.
Шала на страна, секако ќе го играв и без да пишеше, ама не е воопшто таква лопата МоХ ко шо го опиша.Дај нека изгуби бе, да биде комплетиран срамот.
Фала богу, да се докомплетира надреализмот. Смешки еј, не вреди ништо веќе за кладење.[DOUBLEPOST=1521827940][/DOUBLEPOST]Еве го бе![]()
Повели гледај го на следниот турнир ќе видиш за што зборам.Шала на страна, секако ќе го играв и без да пишеше, ама не е воопшто таква лопата МоХ ко шо го опиша.
[emoji28]Шала на страна, секако ќе го играв и без да пишеше, ама не е воопшто таква лопата МоХ ко шо го опиша.
Фала богу, да се докомплетира надреализмот. Смешки еј, не вреди ништо веќе за кладење.
Ставро, ај те молам иди играј контра Стрицова и не ми објаснувај за бесмислени типови.Затоа што промаши бесмислен тип 2-0 за мизерен коефициент, не вреди ништо за кладење?
Драма, у пм.
Ставро, ај те молам иди играј контра Стрицова и не ми објаснувај за бесмислени типови.
Тоа со Стен беше од нервоза и голема грешка, ова беше анализиран тип однапред. Го фатив прво коло Ммох ако те занима, чисто да не мислиш од инает дека играв. Ако не излезе немало вредност, ок е Ставро.Си правиш лоши филмови. Прво замислуваш некој супер сигурни бетови како Вавринка и Агут и кога нема да излезат ништо не вреди за кладење. Бет е бет, се кладиш флет стејкс и не се оптеретуваш многу со супер бетовите.
Играв вчера против Барбора.![]()
Тоа со Стен беше од нервоза и голема грешка, ова беше анализиран тип однапред. Го фатив прво коло Ммох ако те занима, чисто да не мислиш од инает дека играв. Ако не излезе немало вредност, ок е Ставро.
Утре да играат дупло повеќе ќе го уплатам и кур не ме боли.
Јас мислам дека нешто не е во ред со Агут.Воопшто не ти зборувам за тоа дали излезе или не, или дали имаше вредност или не. За ставот околу кладењето ти зборувам, посебно кога ќе си умислиш некој тип. ОК, анализиран ти беше, (за волја на вистината ти фалеше во анализата моментот дека Агут беше очаен во Индиан Велс, ама ајде) и откако го изанализира го претстави тука како супер тип, напросто непробоен. Откако не излезе, тешка драма.
Јас мислам дека нешто не е во ред со Агут.
Посебно на мечот со Чорич,тогаш ѕборев дека не вреди квотата на Агут,меѓутоа тоа што го гледав беше реѕил.
Па надреализам е за мене, исто ко Надал што изгуби од Дарсис на Вимблдон, Федерер од Стаковски итн итн. Пред ИВ освои титула Агут, така да муабетот за формата не ти проаѓа.Воопшто не ти зборувам за тоа дали излезе или не, или дали имаше вредност или не. За ставот околу кладењето ти зборувам, посебно кога ќе си умислиш некој тип. ОК, анализиран ти беше, (за волја на вистината ти фалеше во анализата моментот дека Агут беше очаен во Индиан Велс, ама ајде) и откако го изанализира го претстави тука како супер тип, напросто непробоен. Откако не излезе, тешка драма.
Па надреализам е за мене, исто ко Надал што изгуби од Дарсис на Вимблдон, Федерер од Стаковски итн итн. Пред ИВ освои титула Агут, така да муабетот за формата не ти проаѓа.