прават нешто фрки ако закасниш со регистрација некој ден?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ја регистрирав после една недела откако ми помина рег. ... Немав проблем со полиција нити на технички...прават нешто фрки ако закасниш со регистрација некој ден?
прават нешто фрки ако закасниш со регистрација некој ден?
Da 2.5 tdi e zosto tolku li e losКој мотор? немој само 2.5тди
Da 2.5 tdi e zosto tolku li e los
A audi a6 1.9 tdi?затоа е толку ефтина колата, има доста проблеми тој мотор, таа што планираш да ја земеш ваљда и има некој дефект скриен па затоа е на оглас.
A audi a6 1.9 tdi?
A audi a6 1.9 tdi?
Подобро ауди А4 1.9 пооптимизирана рамнотежа,а А6 1.9 е преголем за таков мотор затоа подобро 2.0 тие се малку понов модел таа е подобра
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
турбо дизел е и има голем вртежен момент, доволен да ја влече таа каросерија, не е бензинец па да е тром
Zdravo. Da prasam da ne znae nekoj imam pezo 306 1998 - sakam da smenam poluosovini a tie se od 406 1999.?!!
Koj toa vika, kaj mene stariot a6 so 90 konja ide kako raketa, 180 na avtopat bez problem, velesko leta vo peta, pa i dva tona tegne pozadi koga treba. a6 1.9tdi od 97-2003 se najdobri koli vo istorijata na avtomobilizmot, nema konkurencija. 110ks imaat i vise od dovolno snaga za taa tezina, a ima i 130ks so poslednite pumpa dizna modeli. Ama skapi se i ne vredat za tie pari.Подобро ауди А4 1.9 пооптимизирана рамнотежа,а А6 1.9 е преголем за таков мотор затоа подобро 2.0 тие се малку понов модел таа е подобра
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Некои да кажат искуство со меганите 3 серија 1.5 дци 110коња
Тој DCI се користи и во Нисан, така да ако беше недоверлив мотор немаше и Јапонците да го купуваат. За Дачија да не зборуваме.
Мислам дека ооколу овој дел не си во право, тоа турбо е прилагодено на тој 1.5 мотор, и точно се знае колкава снага може да испорача, дизните откажуваат само ПОРАДИ ЛОШО И НЕКВАЛИТЕТНО ГОРИВО, бидејќи се затнуваат.
Германска кола = Тврда Амортизација
Француска кола = Мека Амортизација