Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
E

Epsilon

Гостин
konstruktiven muabet prajte nema sto, so namera da provocirate protiv United, bidejki cinam ovde ima najmnogu clenovi sto se fanovi na junajted, i spored toa pogolemi se shansite da se hranat trolovite. Ibrahimovic igrach ko igrach vo godini cinam na 60tina mecevi dade 30 gola ili nesto pomalce, so e i dobra brojka za igrach kako nego.

Negovoto si go odraboti porano, vo junajted za mene dojden bese za pecalba i ako moze pomalite da nauchat nesto od nego. :)

Mnogu pointeresna bi bila sporedbata sega pomegju Lukaku koj e odlicen igrach i da se sporedi so Morata fudbalerot sto mu bese zamena na BENZEMA. >.<

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
хихихихихихихи

Озбилно бе, од пред некој месец е ова, некој го смислувал долго време, па пиша и ко во основно сите си рековте лелелелелеле што рече, и почнавте да копирате, како што правите за се друго. Само не ми текнува кој беше :D

E

Epsilon

Гостин
хихихихихихихи

Озбилно бе, од пред некој месец е ова, некој го смислувал долго време, па пиша и ко во основно сите си рековте лелелелелеле што рече, и почнавте да копирате, како што правите за се друго. Само не ми текнува кој беше :D
ne sum tolku aktiven na forum, ama pred faktite i bogovite molchat.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.939
Поени од реакции
67.644
Друго ме интересираше. Дали вие (општо) уште мислите дека е далеку подобар од Мората или ќе се согласите сега со моето мислење дека се на исто ниво.
И уште си мислиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нова анкета, дали Ибра издоминира во лигава.
Види, глупо е да се исмејаваш кога знаеш човекот дека скина ACL на 36 години. Ланската сезона имаше добро салдо на голови иако можеше и подобро.

Мислам не мора од се' можно заебанција да се прави. Мене ми е огромна чест што Ибра беше дел од Јунајтед, порано кога ги читав овие од Милан, Интер итн за кое влијанието го има Ибра како играч во еден клуб чудно ми беше ама ланската сезона ми стана јасно. Играчиште во права смисла на зборот, штета што ја завршува кариерата со една нога.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Дојде, им го собра кешот, си изрекламира боксер гаќи и си замина. Натинг њу фор дис клаб.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.295
Поени од реакции
19.760
Моментално Мората можи да се споредва со Габиадини на пример, или со Велбек. Не можи да се става моментално во ист кош на играчи кои даваат голови ако не на секој натпревар, на секој втор. Засега Мората не оправда ни 20 % од парите шо се фрлени за него.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop